Introduction to the Mexican Market -videoseminaari ja Online Trade Mission to Mexico 2020

Keväältä peruttu Nordic Music Trade Mission to Mexico järjestetään virtuaalisena 26.–28. toukokuuta. 

Meksikon musiikkimarkkinoiden potentiaalia kuvastaa se, että Mexico City on Spotify-käytön perusteella maailman suoratoiston pääkaupunki. Meksikoa pidetään myös porttina muun latinalaisen Amerikan markkinoille. 

Hanke järjestetään yhteistyössä pohjoismaisten musiikkivientitoimistojen kanssa. Päätuottajia ovat Music Norway ja MalfiCo.

Introduction to the Mexican Market -videoseminaari

Osana Trade Mission -verkkokokonaisuutta järjestämme Meksikon markkinoista kiinnostuneille avoimen Introduction to the Mexican Market -videoseminaarin 26.5. klo 15.00-16.15 (UTC +2). 

Videoseminaarissa Meksikon markkinaa esittelee Mariana ”Malfi” Dorantes, joka on paikallisen musiikkialan ja promootion monipuolinen asiantuntija.

Osallistumislinkki lähetetään tilaisuuteen ilmoittautuneille, minkä lisäksi Meksikon markkinasta julkaistaan myös kirjallinen tiekartta-aineisto tutustuttavaksi.

Ilmoittaudu videoseminaariin tämän linkin kautta. Ilmoittautuminen sulkeutuu osallistujakapasiteetin täytyttyä. 

Online Trade Mission -ohjelmakokonaisuus

Videoseminaarissa käsitellyn yleisen markkinainfon lisäksi järjestetään Online Trade Mission -ohjelmakokonaisuus, joka toteutetaan pienemmän ryhmän interaktiivisena webinaari- ja tapaamissarjana 26.–28.5. Tarkempi aikataulu alla.

Teemoja ovat Spotify, kiertueet, media, kustantajat, sekä tapausesimerkki vientiyhtyeen paikallisen faniyhteisön rakentamisesta. Ohjelmassa on kaksi painotusta: artistivienti ja biisivienti. Vientiyritykset osallistuvat heille relevantteihin sisältöihin ja tapaamisiin. Vientiyritykselle järjestetään yhteisten sisältöjen lisäksi myös yksi tai useampi henkilökohtainen tapaaminen  paikallisen musiikkitoimijan kanssa.

Mukaan kannattaa hakea, mikäli on julkaisemassa ajankohtaista musiikkia, jolla voisi olla kiinnostusta Meksikon ja Etelä-Amerikan markkinoilla. Mukaan valitaan 3–5 suomalaisyritystä.

Ohjelman tapahtumisajat:

  • Tiistai 26.5. klo 15–20
  • Keskiviikko, 27.5. klo 15–20
  • Torstai 28.5. klo 17-20 (vain biisivienti)
  • Yksittäinen tapaaminen perjantaina aikavälillä 15–20

Ohjelma tapahtuu ilmoitetulla aikavälillä. Tarkat tapaamis- ja webinaariajat ilmoitetaan myöhemmin ohjelmaan valituille.

Hae mukaan Online trade mission -ohjelmakokonaisuuteen viimeistään 18.5. tästä.


Esittely: Mariana "Malfi" Dorantes