Trade Mission Deutschland 2019

Music Finland järjestää vientimatkan Saksaan, Hampuriin ja Berliiniin 9.–10.10.2019. Kaksipäiväisen matkan ohjelma on suunnattu suomalaisyrityksille, jotka tekevät vientiä saksankieliseen Eurooppaan. Vientimatkan ohjelma koostuu pääasiassa pyöreän pöydän keskusteluista, yritysvierailuista sekä verkostoitumistilaisuudesta, joka järjestetään Ja Ja Ja -klubin yhteydessä to 10.10.

Music Finland vastaa vientimatkan käytännön järjestelyistä ja yritysvierailuista yhdessä paikallisen koordinaattorin kanssa. Paikallisena yhteistyökumppanina ja matkan tuottajana toimii musiikkialan viestintätoimisto Factory92.

Matkalle valitaan enimmillään kahdeksan suomalaisyritystä, joista kustakin ohjelmaan voi osallistua yksi edustaja. Osallistumismaksu on 100 euroa (+ alv), ja se laskutetaan mukaan valituilta yrityksiltä. Music Finland maksaa osallistuville yrityksille matkatukena korkeintaan puolet aiheutuneista kuluista, kuitenkin enimmillään 250 euroa yritystä kohden. Jos yritys käyttää matkaan myös muita tukia, ne vähennetään Music Finlandin tukiosuudesta siten, että tukien yhteenlaskettu osuus ei ylitä 50 prosenttia matkakuluista.
 
Hae mukaan vientimatkalle täyttämällä tämä kaavake 16.8.2019 mennessä.