Trade Mission Deutschland 2019

Music Finland järjestää vientimatkan Saksaan, Hampuriin ja Berliiniin 8.–9.10.2019. Kaksipäiväisen matkan ohjelma on suunnattu suomalaisyrityksille, jotka tekevät vientiä saksankieliseen Eurooppaan. Vientimatkan ohjelma koostuu pääasiassa pyöreän pöydän keskusteluista, yritysvierailuista sekä verkostoitumistilaisuudesta, joka järjestetään Ja Ja Ja -klubin yhteydessä to 10.10.

Music Finland vastaa vientimatkan käytännön järjestelyistä ja yritysvierailuista yhdessä paikallisen koordinaattorin kanssa. Paikallisena yhteistyökumppanina ja matkan tuottajana toimii musiikkialan viestintätoimisto Factory92.

Matkalle valitaan enimmillään kahdeksan suomalaisyritystä, joista kustakin ohjelmaan voi osallistua yksi edustaja. Osallistumismaksu on 100 euroa (+ alv), ja se laskutetaan mukaan valituilta yrityksiltä. Music Finland maksaa osallistuville yrityksille matkatukea max. 50% kuluista / max. 250 eur per firma. Jos yritys käyttää matkaan myös muita tukia, ne vähennetään Music Finlandin tukiosuudesta siten, että tukien yhteenlaskettu osuus ei ylitä 50% matkakuluista.
 
Hae mukaan vientimatkalle täyttämällä tämä kaavake 9.8.2019 mennessä. Hakijoille ilmoitetaan valinnoista 15.8.2019 mennessä.