Top 20 Future Hitmakers 2021

Top 20 – Future Hitmakers on intensiivikurssi nuorille, lupaaville musiikintekijöille. Kurssin tavoitteena on auttaa tekijöitä etenemään urallaan ja verkostoitumaan muiden biisintekijöiden ja musiikkialan ammattilaisten kanssa – sekä inspiroida luomaan uutta musiikkia. 

Kurssilla tunnetut musiikintekijät kertovat työskentelytavoistaan, biisiensä synnystä ja urapoluistaan. Lisäksi kustannus- ja levy-yhtiöiden valottavat alan lainalaisuuksia ja toimintamalleja sekä vinkkaavat, miten aloittelevat tekijät pääsevät mukaan bisnekseen. Lisäksi käsitellään kansainvälistä uraa niin tekijöiden kuin kustantajienkin näkökulmasta. 

Osallistujat pääsevät myös harjoittelemaan kappaleiden tekemistä co-write-kotitehtävinä ja saavat biiseistään palautetta alan ammattilaisilta. Kurssi huipentuu toukokuussa studiopäivään, jossa osallitujat tekevät päivän aikana biisin co-write-tiimissä. 

Kurssilla korostuu käytännönläheisyys ja tiivis yhteistyö musiikkialan eri toimijoiden kanssa.

Top 20 – Future Hitmakersin järjestävät yhteistyössä Teosto, Suomen Musiikkikustantajat ry, Suomen Musiikintekijät ja Music Finland.

Kenelle kurssi on tarkoitettu?

Kurssille haetaan nuoria, lupaavia, aloittelevia kirjoittajia, joilla on jo kokemusta biisien tekemisestä tai musiikkialalla jo osittain toimivia tekijöitä, jotka ovat menestyksen kynnyksellä.

Oleellista on halu tehdä lauluntekemisestä ammatti ja into luoda uutta musiikkia myös muille artisteille. Hakijan eduksi katsotaan co-write-kokemus ja kiinnostus suunnata kansainvälisille markkinoille pop-musiikin tekijänä. Kurssi on kohdennettu ensisijaisesti noin 17-27 vuotiaille musiikintekijöille, sillä sen tarkoitus on kannustaa nimenomaan nuoria musiikintekijöitä alalle. Mukaan voivat hakea myös muun ikäiset, missä tapauksessa hakijan tulee keskittyä perustelemaan hakemuksessa erityisen hyvin, miksi juuri hänen pitäisi tulla valituksi.

Vuoden 2021 kurssin aikataulu, ohjelmat ja puhujat

Top 20 Future Hitmakers koostuu kuudesta kurssipäivästä ja yhdestä studiosessiosta. Osallistuminen edellyttää sitoutumista kurssipäivien lisäksi myös co-write -työskentelyyn ja tiiviiseen biisinkirjoittamiseen omalla ajalla koko kevään mittaan.

Katso koko kurssin ohjelma ja puhujat

Kurssi järjestetään 18.1.-24.5.2021

Kurssipäivät pidetään osittain etänä ja osittain osoitteessa Kampin Huippu, Urho Kekkosen katu 2 C, 6.krs, Helsinki.

Kurssilla puhumassa mm. Anna Timgren, Eva Louhivuori, Fredi Lunden, Kaisa Korhonen ja RZY.

Hae mukaan täällä.