TOP 20 – Future Hitmakers 2022

TOP 20 – Future Hitmakers on nuorille, lupaaville musiikintekijöille suunnattu kurssi, jonka tavoitteena on auttaa tekijöitä etenemään urallaan, verkostoitumaan ja kansainvälistymään. Haku kurssille on auki 12.10.–1.11.2021.

Kurssilla tunnetut musiikintekijät kertovat työskentelytavoistaan, kappaleidensa synnystä sekä urapoluistaan. Lisäksi kustannus- ja levy-yhtiöt valottavat alan lainalaisuuksia ja toimintamalleja osallistujille. Kurssilla käsitellään myös kansainvälistä uraa niin tekijöiden kuin kustantajien näkökulmasta ja siellä korostuvat käytännönläheisyys sekä tiivis yhteistyö musiikkialan eri toimijoiden kanssa.

Kurssi on suunnattu nuorille, aloitteleville kirjoittajille, joilla on jo kokemusta musiikintekemisestä sekä musiikkialalla jo osittain toimiville tekijöille, jotka ovat menestyksen kynnyksellä. Olennaista on halu tehdä laulunkirjoituksesta ammatti sekä kiinnostus luoda musiikkia myös muille artisteille.

TOP 20 – Future Hitmakers järjestetään 17.1.-16.5.2022. Haku kurssille on auki 1.11. asti. Mukaan voit hakea tämän linkin kautta.

Kurssin järjestävät yhteistyössä Teosto, Suomen Musiikkikustantajat ry, Suomen Musiikintekijät ja Music Finland.

Lue lisää kurssista sekä hakukriteereistä Teoston sivuilta.