Metal Trade Mission: Summer Breeze 2024

Pohjoismainen musiikkivientitoimistojen verkosto Nomex järjestää metallifestivaali Summer Breezeen kohdistuvan vientimatkan 14.–17.8. Haku vientimatkalle on päättynyt.

Summer Breeze on vuodesta 1997 asti toiminut saksalainen metallimusiikkifestivaali. Festivaali järjestetään Dinkelsbühlissä, Baijerissa, minne se kerää vuosittain noin 40 000 kävijää. Tämän vuoden Summer Breezessä esiintyy lukuisia suomalaisyhtyeitä, kuten Lordi, Korpiklaani, Insomnium, Blind Channel, Moon Shot, Palehørse ja Suotana. Festivaali on loppuunmyyty jo ennakkomyynnissä.

Summer Breeze -vientimatkalle valitaan kolme suomalaista raskaan rockin genressä toimivaa yritystä. Music Finland tarjoaa lähtijöille 200 euron matkatuen, yhteiskuljetuksen Frankfurtin lentokentältä festivaalille ja takaisin, sekä festivaalipassin.

Aamupäivien aikana hotellilla järjestetään haastattelusessioita kansainvälisten metalli-genren yritysten ja vaikuttajien kanssa. Yhdelle päivälle on luvassa myös verkostoitumislounas. Vientimatkan tuotannon toteuttaa Export Music Sweden.

Haku vientimatkalle on päättynyt.