Trade Mission Spain 2024: Sonar Festival & Sonar+D

Music Finland järjestää kesäkuussa suomalaisille musiikkialan ammattilaisille vientimatkan Barcelonaan ja Sonar-tapahtumaan. Matka sisältää osallistumisen sekä verkostoitumisohjelmaa Sonar Festivalissa ja Sonar+D-ammattilaistapahtumassa. Haku matkalle on avoinna nyt!

Vuosittain yli 125 000 osallistujaa keräävä Sonar Festival on elektronisen musiikin festivaali, joka järjestetään Espanjan Barcelonassa 13.–15.6. Sonarin yhteydessä järjestetään Sonar+D-ammattilaistapahtuma, joka fokusoituu vahvasti alan tulevaisuuteen ja innovaatioihin.

Järjestämme 12.-14.6. välillä osallistujille verkostoitumisohjelmaa sekä Sonar-tapahtumassa että sen ulkopuolella. Ohjelma koostuu tapaamisista ja verkostoitumisesta kansainvälisten ammattilaisten kanssa. Teemme vientimatkan yhteistyössä Iceland Musicin ja Oulu 2026 European Culture Capital -hankkeen kanssa. Ohjelmaan osallistuu myös yrityksiä Islannista.

Vientimatkalle otetaan maksimissaan neljä suomalaista ammattilaista. Mukaan valitut saavat 300 euron matkatuen matkalle osallistumiseen ja tapahtumapasseja alennettuun hintaan. Tapahtuma ja ohjelma soveltuu erityisesti pop-, rock ja elektronisen musiikin viennin ammattilaisille, joilla on kokemusta kansainvälisestä toiminnasta ja tavoitteena liiketoiminta-avaukset Espanjan markkinoilla.

Hae mukaan vientimatkalle täältä maanantaihin 11.3. mennessä.