Spain Trade Mission 2022

Music Finland järjestää vientimatkan Espanjaan Barcelonassa järjestettävän Primavera Sound -festivaalin ja Primavera Pro -ammattilaistapahtuman yhteydessä 7.–8.6. Matkan ohjelma on suunnattu popin, rockin, indien ja elektronisen musiikin vientiä tekeville toimijoille, joilla on vientitoimintaa tai -suunnitelmia Espanjan markkinoille. Haku on avoinna 1.4. asti.

Music Finland vastaa vientimatkan käytännön järjestelyistä ja yritysvierailuista yhdessä paikallisen koordinaattorin kanssa. Kumppanimme Espanjassa on Niall Doorley (Future Music Forum Barcelona). Vientimatka sisältää osallistuvien yritysten tarpeisiin räätälöityjä tapaamisia ja useita verkostoitumistilaisuuksia. 

Matkalle valitaan enimmillään kuusi suomalaisyritystä, joista kustakin ohjelmaan voi osallistua yksi edustaja. Music Finland maksaa osallistuville rekisteröinnin tapahtumaan ja Primavera Sound -festivaalille (arvo 485 eur) sekä matkatukena yrityksille korkeintaan puolet aiheutuneista kuluista, kuitenkin enimmillään 200 euroa yritystä kohden. Jos yritys käyttää matkaan myös muita tukia, ne vähennetään Music Finlandin tukiosuudesta siten, että tukien yhteenlaskettu osuus ei ylitä 50 prosenttia matkakuluista. Osallistumismaksu vientimatkalle on 150 euroa. 

Hae mukaan 1.4. mennessä täyttämällä hakulomake täällä.