South by Southwest (SXSW) 2024

Vuosittain järjestettävä South by Southwest (SXSW) Austinissa, Teksasissa on Yhdysvaltain merkittävin musiikkialan ammattilais- ja showcase-tapahtuma.

Teksasin Austinissa 8.–16.3.2024 järjestettävä SXSW kerää vuosittain 20 000 musiikki-, elokuva- ja teknologiateollisuuden ammattilaista.

South by Southwestissä paikalla ovat kaikki merkittävimmät alan ammattilaiset Yhdysvalloista, joten tapahtuma on avainasemassa kaikille, jotka haluavat toimia Pohjois-Amerikan markkinoilla. Tapahtumassa on erittäin korkeatasoinen paneeliohjelma ja lukemattomia verkostoitumistilaisuuksia.

Jos sinulla on jo vientitoimia Yhdysvaltojen markkinoilla ja suunnittelet South by Southwestiin osallistumista keväällä 2024, olethan yhteydessä Music Finlandin vientipäällikkö Niko Kankaaseen.

Esiintymismahdollisuuksien lisäksi SXSW toimii myös erinomaisena alustana Yhdysvaltojen markkinoilla toimiville tai sinne tähtääville vientiyrityksille liiketoiminnan ja verkostojen kehittämiseen. Music Finland tarjoaa verkostoitumisalustoja suomalaisille yrityksille tapahtuman aikana yhdessä kansainvälisten kumppanien kanssa. SXSW:n Nomex networking -tapahtuma järjestetään tiistaina 12.3. The Thompson Hotelissa. Ilmoittautuminen lähempänä tapahtumaa. Lisätietoja antaa Turo Pekari.

Keskiviikkona 13.3. järjestämme Speakeasy-klubissa showcase-iltatapahtuman "WTF – Welcome to Finland", jossa esiintyjinä ovat Blind Channel ja Lxandra. Lue täältä lisää showcase-illasta.

Yhteistyökumppaneitamme SXSW:ssä ovat tänä vuonna Euroopan kulttuuripääkaupunki Oulu2026, Business Finland ja YLE.

Osallistuessasi South by Southwestiin voit hyödyntää Business Finlandin Exhibition Explorer -tukea.