South by Southwest (SXSW) 2020: tapahtuma peruutettu

PÄIVITYS 7.3.2020: Austinin kaupunki on peruuttanut South By Southwest -tapahtuman järjestämisen maaliskuussa kokonaisuudessaan koronaviruksen aiheuttaman uhan vuoksi. Lisätietoa asiasta löydät tapahtuman sivuilta.
****
South by Southwest (SXSW) Teksasin Austinissa on Yhdysvaltain merkittävin musiikkikentän ammattilais- ja showcase-tapahtuma sekä teknologia- ja viihdealojen kokoontuminen.

Teksasin Austinissa 13.–22.3. järjestettävä musiikkialan tapahtuma South by Southwest (SXSW) kerää vuosittain 20 000 musiikki-, elokuva- ja teknologiateollisuuden ammattilaista. 

South by Southwestiin saapuvat ovat kaikki merkittävimmät alan ammattilaiset Yhdysvalloista, joten tapahtuma on avainasemassa kaikille, jotka haluavat toimia Pohjois-Amerikan markkinoilla. Tapahtumassa on erittäin korkeatasoinen paneeliohjelma ja lukemattomia verkostoitumistilaisuuksia.

Showcase-tapahtuma esittelee suomalaista musiikkia

Music Finland järjestää yhdessä Business Finlandin kanssa South By Southwestissa showcase-illan, jonka esiintyjiksi ovat toistaiseksi varmistuneet ALMAAntti Paalanen, Axel Thesleff, Bobby Oroza, Detalji, Timo Lassy & Teppo Mäkynen sekä Tuomo & Markus. Ilta tapahtuu Antone's -klubilla ja sen esiintyjät on valinnut South by Southwest virallisen showcase-haun kautta. Lisäksi Music Finland järjestää tapahtumassa myös verkostoitumista ja erilaisia vientipalveluita. 

Business Finland toteuttaa South by Southwestin yhteydessä myös "Finland Pavilion" -paviljongin, joka toimii kohtaamispaikkana Yhdysvaltojen markkinoista kiinnostuneille suomalaisyrityksille sekä tuo mahdollisuuden tavoittaa uusia asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja sijoittajia.