Song Hotel 2017

Song Hotel on kansainvälistä uraa aloitteleville pop-laulunkirjoittajille suunnattu co-write-leiri, joka järjestetään Helsingissä 11.–13.9.2017.

Song Hotel on suunnattu ennen kaikkea kansainvälistä uraansa aloitteleville kirjoittajille. Se on erinomainen tilaisuus osallistua ensi kertaa kansainvälisiin co-write-sessioihin ja rakentaa verkostoja ulkomaille. Biisintekijät työskentelevät yhdessä leirille saapuvien eurooppalaisten (Iso-Britannia, Saksa, Pohjoismaat) artistitulokkaisen kanssa ja lisäksi leirillä saadaan liidejä muilta Euroopan markkinoilta.

Song Hotel on järjestetty useamman vuoden ajan Vaasassa Musik & Talang -tapahtuman yhteydessä sekä kerran Berliinissä. Song Hotelin tuloksena on syntynyt muun muassa Saksassa hyvin menestynyt Lolita Jolien kappale ”Non Non Non”, joka lisensoitiin myös mainoskampanjaan Etelä-Koreassa. Suomalaisista kirjoittajista leirille on aikaisemmin osallistunut mm. Alma Miettinen, Axel Ehnström (Lost Frequencies, Alle Farben) ja Tiina Vainikainen (Evelina, Arttu Lindeman) sekä kansainvälisistä tekijöistä esimerkiksi Noonie Bao (Charli XCX, Mø, Katy Perry) ja Linnea Södahl (Zara Larssonin ”Lush Life”).

Hakeminen

Hae mukaan leirille 6.8.2017 mennessä tämän lomakkeen kautta.

Hakemuksessa kysytään muun muassa kirjoittajan biografiaa (sisältäen julkaisut), sekä haettavaa tehtävää (track-tuottaja, topliner).

Leirille valitaan hakemusten perusteella 10–12 suomalaista kirjoittajaa. Valintakriteereinä ovat kansainvälinen potentiaali sekä menestys Suomessa ja ulkomailla. Song Hoteliin voivat päästä myös kirjoittajat, joilla ei ole vielä kustannussopimusta. Valinnat tehdään pian hakuajan päätyttyä.

Leirin osallistumismaksu on 150€ + alv 24% henkilöä kohden. Hinta sisältää studiovuokran ja ruokailut.

Song Hotel on osa Music Finlandin teosvienninedistämisstrategiaa yhdessä teosvientituen, Biisiviennin vision sekä biisileirien A-Pop Castle ja Song Castle (Biisilinna) kanssa. Music Finlandin kansainvälisiä kirjoitusleirejä on järjestetty vuodesta 2007 lähtien. Niistä A-Pop Castle ja Song Castle kuuluvat maailmanlaajuisesti Pohjoismaiden tunnetuimpiin ja arvostetuimpiin yhteiskirjoitusleireihin.