Song Hotel 2016

Song Hotel on ensisijaisesti kansainvälistä uraa aloitteleville biisinkirjoittajille suunnattu kansainvälinen co-write-leiri, joka järjestetään Helsingissä 30.5.–1.6.2016.

Workshop on keskittynyt Saksan markkinoille ja pop-musiikkiin. Song Hotel on suunnattu ennen kaikkea kansainvälistä uraa aloitteleville biisinkirjoittajille, ja se on erinomainen tilaisuus tehdä kansainvälisiä co-writeja ja rakentaa kansainvälisiä verkostoja. Biisinkirjoittajat työskentelevät suoraan leirille tulevien saksalaisten tulokasartistien kanssa ja leirillä käytetään Saksan musiikkialalta tulevia liidejä.

Song Hotel on järjestetty aikaisemmin Vaasan Musik & Talang-tapahtuman yhteydessä ja kerran Berliinissä. Aikaisempina vuosina Song Hotellissa on kirjoitettu muun muassa Saksassa hyvin menestynyt Lolita Jolien esittämä kappale Non Non Non, joka myös lisensiointiin Etelä-Korealaiseen tv-mainoskampanjaan. 

Hakeminen

Co-write-leirille haku on päättynyt.

Hakemuksessa kysytään muun muassa CV:tä, diskografiaa, sekä sitä, hakeeko kirjoittaja track-tuottajan vai toplinerin paikkaa.

Leirille valitaan 10–12 suomalaista biisinkirjoittajaa. Osallistujat valitaan hakemusten perusteella. Valintakriteereinä ovat kansainvälinen potentiaali sekä menestys ulkomailla ja Suomessa. Lisäeduksi lasketaan se, että hakijalla on kustannussopimus. Valinnat tehdään huhtikuun puoliväliin mennessä.

Leirin osallistumismaksu on 150€ + alv 24% henkilöä kohden. Hinta sisältää studiovuokran ja ruokailut.

Song Hotel on osa Music Finlandin teosvienninedistämisstrategiaa yhdessä teosvientituen sekä biisileirien A-Pop Castle ja Song Castle (Biisilinna) kanssa. Biisilinnaa on järjestetty vuodesta 2007 lähtien ja se on maailmanlaajuisesti Pohjoismaiden tunnetuin ja arvostetuin yhteiskirjoitusleiri.