Song Hotel 2014

Song Hotel on Vaasassa järjestettävä biisinkirjoitus-workshop, joka kerää yhteen kaikkiaan 15 suomalaista ja ruotsalaista biisinkirjoittajaa. Suomalaiset osallistujat valitaan hakemusten perusteella. Valintakriteereinä ovat kansainvälinen potentiaali ja menestys ulkomailla sekä kotimaassa. Kustantajan edustus on hakijalle eduksi.

Workshopin teemana on tänä vuonna ”Songs for the German market”. Kirjoittajien mentoreina toimii kaksi ammattilaiskirjoittajaa, jotka ovat saavuttaneet rutkasti kansainvälistä menestystä. Briiffejä kirjoittajille antaa saksalainen kustantaja. Song Hotel on suunnattu ennen kaikkea kansainvälistä uraa aloitteleville nuorille biisinkirjoittajille, ja se on erinomainen tilaisuus päästä kokeilemaan kirjoittamista yhdessä kansainvälisten kirjoittajien kanssa.

Aikaisempina vuosina Song Hotellissa on kirjoitettu muun muassa Saksassa hyvin menestynyt kappale Non Non Non, esittäjänä Lolita Jolie. Kappale myös lisensiointiin Etelä-Korealaiseen tv-mainoskampanjaan. Aiemmin tapahtumaan on osallistunut muun muassa Noonie Bao (Ruotsi), Mia Kemppainen, Axel Ehnström ja Julia Vero (Ruotsi).

Paikka

Song Hotel järjestetään Vaasan Musik & Talang –tapahtuman yhteydessä. Tapahtumapaikkana on Vaasan Sokos Hotel Vaakuna.

Workshopin osallistumismaksu on 300€ + alv 24% / henkilö, mikä sisältää ruokailut ja majoituksen kahden hengen huoneissa.

Hakeminen

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostilla 31.7. mennessä osoitteeseen katariina.sorsa@musicfinland.fi. Hakemuksen tulee sisältää ainakin lyhyt kuvaus kirjoittajasta ja hakeeko kirjoittaja track-tuottajan vai toplinerin paikkaa. Mukaan tulee liittää myös CV.

Song Hotel on osa Music Finlandin teosviennin edistämisstrategiaa yhdessä teosvientituen ja muiden biisileirien, A-Pop Castlen sekä Song Castlen (Biisilinna) kanssa. Biisilinnaa on järjestetty vuodesta 2007 lähtien ja se on Pohjoismaiden tunnetuin co-write-leiri.