Song Castle Online 2021

Song Castle Online 2021 on virtuaalinen co-write leiri ja kustantajien kansainvälinen vienti- ja verkostoitumistapahtuma, joka järjestetään touko–kesäkuun vaihteessa. Ilmoittaudu mukaan 22.4. mennessä!

Perinteinen Song Castle -biisileiri järjestetään tänä vuonna virtuaalisena Song Castle Online -kokonaisuutena, johon kuuluu biisileirin lisäksi Industry Talks -ohjelmaa.

Song Castle Online yhdistää biisinkirjoittajat, kustantajat, managerit ja levy-yhtiöt yli maarajojen online-ympäristössä ja pyrkii esittelemään koko Suomen biisiviennin kärkiryhmän 2021.

  1. Industry Talks: 2.–3.6. ja 7.–8.6. sekä Networking Reception 9.6.
  2. Online songwriting sessions: 2.–11.6.
  3. Listening session: 16.6.

Song Castle Online 2021 tulee olemaan ”legacy edition”, johon kutsutaan uusien kontaktien lisäksi vuosien varrella Song Castlessa vierailleita kirjoittajia, kustantajia ja managereita. Song Castle Onlineen kutsutaan osallistujia Pohjoismaista ja muilta Euroopan merkittäviltä markkinoilta, Yhdysvalloista ja Etelä-Amerikasta.

Biisileirin lisäksi järjestämme Song Castle Online 2021 – Industry Talksin, alan pyöreän pöydän keskustelujen sarjan, jossa käsitellään mm. biisien pitchausta, kirjoittajien uranrakennusta, biisinkirjoittamisen trendejä ja Etelä-Amerikan markkinoita. Lisäksi kirjoittajien edustajat pääsevät esittäytymään Industry Talks -sarjaan kutsutuille popmusiikin ammattilaisille.

Vuodesta 2007 lähtien järjestetty Song Castle eli Biisilinna on yksi Pohjoismaiden tunnetuimmista kirjoitusleireistä. Song Castlen tuloksia on kuultu musiikkimarkkinoilla ympäri maailman. Biisilinnassa aikaisemmin kirjoitettuja kappaleita on sijoittunut listoille muun muassa Yhdysvalloissa, Etelä-Koreassa, Japanissa, Ranskassa, Saksassa, Ruotsissa ja Australiassa. Edellisten vuosien leireillä syntyneitä kappaleita kuullaan muun muassa Phoebe Ryanin ja Pentatonixin EP:llä sekä Hannah Jane Lewisin, Cassio Monroen ja Matoman singlejulkaisuilla. Song Castlen avulla rakennetulla verkostolla on ollut tärkeä rooli suomalaisten biisinkirjoittajien kansainvälistymisessä.

Osallistuminen

Biisilinnaan valitaan 15-20 suomalaista kirjoittajaa (track tai topline) seuraavien kriteerien mukaan: kansainvälinen menestys, kansainvälinen co-write-kokemus, menestys kotimaassa ja kielitaito. Työpajaan valituilla edellytetään olevan kustannussopimus ja/tai manageri tai muu edustaja, joka tekee työtä kirjoittajan sävellysten ja sanoitusten eteen ja osallistuu muuhun ohjelmaan.

Osallistumismaksu online-leirille on kirjoittajaa kohden 50€ +alv. Kullekin kirjoittajalle järjestetään vähintään kaksi kansainvälistä online-sessiota leirin puitteissa välillä 2.–11.6.

Hae mukaan täyttämällä tämä sähköinen lomake viimeistään 22.4.