Song Castle 2019

Biisilinna järjestetään 3.-8.11.2019 Kallio-Kuninkalassa.

Vuodesta 2007 lähtien järjestetty Song Castle eli Biisilinna on yksi Pohjoismaiden tunnetuimmista kirjoitusleireistä. Song Castlen tuloksia on kuultu musiikkimarkkinoilla ympäri maailman. Biisilinnassa aikaisemmin kirjoitettuja kappaleita on sijoittunut listoille muun muassa Yhdysvalloissa, Etelä-Koreassa, Japanissa, Ranskassa, Saksassa, Ruotsissa ja Australiassa. Edellisten vuosien leireillä syntyneitä kappaleita kuullaan muun muassa Phoebe Ryanin EP:llä sekä Hannah Jane Lewisin, Cassio Monroen ja Matoman singlejulkaisuilla. Song Castlen avulla rakennetulla verkostolla on ollut tärkeä rooli suomalaisten biisinkirjoittajien kansainvälistymisessä.

Osallistuminen

Biisilinnaan valitaan 12 suomalaista kirjoittajaa (track tai topline) seuraavien kriteerien mukaan: kansainvälinen menestys, kansainvälinen co-write-kokemus, menestys kotimaassa, kielitaito ja sosiaaliset taidot. Työpajaan valituilla edellytetään olevan kustannussopimus ja/tai manageri tai muu edustaja, joka tekee työtä kirjoittajan sävellysten ja sanoitusten eteen ja osallistuu leirin ohjelmaan.

Osallistumismaksu on 750€ +alv/kirjoittaja; hintaan kuuluu täysihoito ja majoitus kahden hengen huoneissa. Leirillä on kolme kirjoituspäivää.

Biisilinnaan haetaan sähköisellä lomakkeella, johon sisältyy englanninkielinen CV/diskografia.

Hakulomakkeeseen pääset tästä.

Hakuaika päättyy 30.6.2019.