Song Castle 2018

Song Castle eli Biisilinna on vuodesta 2007 lähtien järjestetty yksi Pohjoismaiden tunnetuimmista co-write-leireistä. Leirin tuloksia on kuultu musiikkimarkkinoilla ympäri maailman. Biisilinnassa aikaisemmin kirjoitettuja kappaleita on sijoittunut listoille muun muassa Yhdysvalloissa, Etelä-Koreassa, Japanissa, Ranskassa, Saksassa, Ruotsissa ja Australiassa. Edelliseltä, vuoden 2016 leiriltä on julkaistu kaksi kappaletta leirille osallistuneen Phoebe Ryanin EP:llä. Song Castlen avulla rakennetulla verkostolla on ollut tärkeä rooli suomalaisten biisinkirjoittajien kansainvälistymisessä.

Song Castle järjestetään 21.–25.5.2018 Järvenpäässä Kallio-Kuninkalan kartanossa. Biisilinna kokoaa yhteen noin 35 kirjoittajaa, tuottajaa, levy-yhtiön edustajaa sekä kustantajaa Suomesta ja Yhdysvalloista sekä Pohjoismaista ja Iso-Britanniasta. Työpajassa työskennellään suoraan kohdemarkkinoiden artistien kanssa sekä tarvittaessa liideihin, joita tuovat levy-yhtiöiden A&R-henkilöt. Biisinkirjoittamisen lisäksi managereille, kustantajille ja A&R-vieraille järjestetään erillistä ohjelmaa, esimerkiksi vierailuja leirille osallistuvien kirjoittajien edustajien toimistoille.

Osallistuminen

Biisilinnaan valitaan 12 suomalaista kirjoittajaa (track tai topline) seuraavien kriteerien mukaan: kansainvälinen menestys, kansainvälinen co-write-kokemus, menestys kotimaassa, kielitaito ja sosiaaliset taidot. Työpajaan valituilla edellytetään olevan kustannussopimus ja/tai manageri tai muu edustaja, joka tekee työtä kirjoittajan sävellysten ja sanoitusten eteen ja osallistuu leirin ohjelmaan.

Osallistumismaksu on 750€+alv/kirjoittaja; hintaan kuuluu täysihoito ja majoitus kahden hengen huoneissa. Leirillä on kolme kirjoituspäivää.

Biisilinnaan haetaan sähköisellä lomakkeella, johon sisältyy englanninkielinen CV/diskografia.

Hakulomakkeeseen pääsee tästä. Hakuaika päättyy 10.1.2018.