Song Castle 2016

Song Castle eli Biisilinna on vuodesta 2007 lähtien järjestetty Pohjoismaiden tunnetuin co-write-työpaja. Leirin tuloksia on kuultu musiikkimarkkinoilla ympäri maailman. Biisilinnassa aikaisemmin kirjoitettuja kappaleita on sijoittunut listoille muun muassa Yhdysvalloissa, Etelä-Koreassa, Japanissa, Ranskassa, Saksassa, Ruotsissa ja Australiassa. Song Castlen avulla rakennetulla verkostolla on ollut tärkeä rooli suomalaisten biisinkirjoittajien kansainvälistymisessä. 

Song Castle järjestetään tänä vuonna 12.–15.9. Järvenpäässä Kallio-Kuninkalan kartanossa. Biisilinna kokoaa yhteen noin 35 kirjoittajaa, tuottajaa, levy-yhtiön edustajaa sekä kustantajaa Suomesta, Saksasta ja Yhdysvalloista. Työpajassa työskennellään kohdemarkkinoiden liideihin, joita tuovat levy-yhtiöiden A&R-henkilöt Yhdysvalloista ja Saksasta. Biisinkirjoittamisen lisäksi managereille, kustantajille ja A&R-vieraille järjestetään erillistä ohjelmaa, esimerkiksi vierailuja leirille osallistuvien kirjoittajien edustajien toimistoille.

Osallistuminen

Biisilinnaan valitaan 12 suomalaista kirjoittajaa (track tai topline) seuraavien kriteerien mukaan: kansainvälinen menestys, kansainvälinen co-write-kokemus, menestys kotimaassa, kielitaito ja sosiaaliset taidot. Työpajaan valituilla edellytetään olevan kustannussopimus ja/tai manageri tai muu edustaja, joka tekee työtä kirjoittajan sävellysten ja sanoitusten eteen ja osallistuu leirin ohjelmaan.

Osallistumismaksu on 900€+alv/kirjoittaja; hintaan kuuluu täysihoito ja majoitus kahden hengen huoneissa. Leirillä on kolme kirjoituspäivää.

Biisilinnaan haetaan sähköisellä lomakkeella, johon sisältyy englanninkielinen CV/diskografia. Hakuaika Biisilinnaan on päättynyt. 

Hakulomakkeeseen pääsee tästä.