Song Castle 2012

Workshopiin valitaan vuosittain 14-16 suomalaista kirjoittajaa (track tai topliner) seuraavien kriteerien mukaan: kansainvälinen menestys, kansainvälinen cowrite-kokemus, menestys kotimaassa, kielitaito ja sosiaaliset taidot. Valituilla edellytetään olevan kustannussopimus ja/tai manageri tai muu edustaja, joka tekee työtä kirjoittajan sävellysten ja sanoitusten eteen. Lisäksi workshopiin valitaan ulkomaisia kirjoittajia.

Huippukirjoittajat kokoontuvat Järvenpäähän ja työstävät muutaman päivän ajan musiikkikappaleita kansainvälisille markkinoille. Biisilinna tarjoaa ainutlaatuisen ja korvaamattoman verkostoitumismahdollisuuden, ja aiempien vuosien tehopäivinä syntyneitä kappaleita on päätynyt muun muassa Etelä-Korean, Japanin ja useiden Euroopan maiden listoille. 

Paikkakunta
Järvenpää, Kallio-Kuninkala

Ajankohta
9.9.2012 - 12.9.2012

Tavoitteet
Biisilinna on kansainvälinen cowrite-workshop, johon osallistuu kirjoittajia, levy-yhtiöitä sekä kustantajia eri maista. Biisilinnaan valitaan 14-16 suomalaista kirjoittajaa (track tai topliner) seuraavien kriteerien mukaan: kansainvälinen menestys, kansainvälinen cowrite-kokemus, menestys kotimaassa, kielitaito ja sosiaaliset taidot. Workshopiin valituilla edellytetään olevan kustannussopimus ja/tai manageri tai muu edustaja, joka tekee työtä kirjoittajan sävellysten ja sanoitusten eteen.

Hinta
Osallistumismaksu on 900 euroa; hintaan kuuluu täysihoito sekä majoitus kahden hengen huoneissa.

Vaatimukset

Hakemukset, joissa tulee olla mukana englanninkielinen CV, lähetetään osoitteeseen: sami.haikio@musicfinland.fi.

Hakuaika
11.7.2012 mennessä.