Reeperbahn Festival 2013

Reeperbahn Festival on vuosi vuodelta nostanut statustaan ja on nykyään Saksan tärkein showcase-festivaali – tapahtumassa esiintyy satamäärin yhtyeitä. Festivaali keskittyy erityisesti singer-songwriter, elektroninen, jazz, soul, funk, reggae, indie, rock, hip hop, folk ja pop genreihin. Paikalle kerääntyy myös runsaasti musiikkialan ammattilaisia eri maista. Festivaali sisältää keikkojen ja ammattilaisohjelman lisäksi myös muiden taiteiden alojen ohjelmaa liittyen mm. katutaiteeseen ja elokuvaan. Reeperbahn Festival järjestetään 25.-28.9.2013.

Tänä vuonna Reeperbahnissa esiintyvät Black Lizard, Death Hawks, Ochre Room ja Satellite Stories.

Artistihaku

Reeperbahn Festival toimii Saksan ja Keski-Euroopan musiikkialan kohtauspaikkana, joten paikalla on sekä keskeistä mediaa että laajalti alalla toimivia tahoja, agentuureista ja managereista promoottoreihin ja levy-yhtiöihin. Music Finland hakee ja myönnettäessä koordinoi matkatuet festivaalilla esiintyville suomalaisille artisteille.

Suomalaisten artistihaku Reeperbahn Festivalille on päättynyt 17.5. 

Ammattilaisohjelma

Reeperbahn Festivalin seminaariohjelma "Reeperbahn Campus" sisältää yli 100 paneelia ja puheenvuoroa sekä showcase-iltoja, B2B-tapahtumia ja verkostoitumistilaisuuksia. Tarkka seminaariohjelma päivittyy Reeperbahn Festivalin sivuille elokuun aikana.

Yhteismarkkinointikokonaisuus

Music Finland järjestää showcase-yhtyeille PR-kampanjan. Mukaan lähteville delegaateille on tarjolla Saksassa pitkään alla toimineen konsultin palveluja, sekä verkostoitumistilaisuus saksalaisten ammattilaisten kanssa, perjantaina 27.9. klo 16.00-17.30. 

Osallistuminen tapahtumaan

Rekisteröityminen tapahtumaan tehdään Reeperbahnin omilla sivuilla:  http://www.reeperbahnfestival.com/en/tickets/delegates-registration/

Music Finlandin kautta osallistuvat saavat alennusta rekisteröintimaksuun – normaalihinnan sijaan hinta on 110 €. Tarvittavia lisätietoja saa osoitteesta: mirka.pesonen@musicfinland.fi

Rekisteröityminen kattaa Reeperbahn Campus –seminaariohjelman (konferenssi, showcaset jne), pääsyn festivaalin keikoille ja taidetapahtumiin, sekä Hampurin sisäisen julkisen liikenteen käytön festivaalin aikana.

Music Finland hakee ja myönnettäessä koordinoi työ- ja elinkeinoministeriön matkatuet tapahtuman yhteismarkkinointiin osallistuville suomalaisille yrityksille ja artisteille. Tukien saaminen edellyttää Music Finlandin osallistumissopimuksen täyttämistä. Tämän lisäksi yrityksen tulee olla ennakkoperintärekisterissä, eikä sillä saa olla verovelkaa. Sopimuksella yritys sitoutuu osallistumaan Reeperbahn Festival 2013 -yhteismarkkinointikokonaisuuteen omakustannushintaan:

  • PK-yritykset: kokonaishinta 150,00 € (+alv 24 %), josta työ- ja elinkeinoministeriön tuen osuus 75,00 €
  • Isot yritykset: kokonaishinta 170,00 € (+alv 24 %), josta työ- ja elinkeinoministeriön tuen osuus 37,50 €
  • Ei-avustuskelpoiset: kokonaishinta 150,00  € (+ alv 24 %)

Hintoihin ei sisälly tapahtumarekisteröintejä.

Osallistumissopimusten jättämisen deadline on 30.8.2013. Lataa sopimus tästä, ja palauta se täytettynä osoitteeseen assistant@musicfinland.fi tai postitse osoitteeseen Lauttasaarentie 1, 2. krs, 00200 Helsinki. Osallistumissopimuksen mukana tulee lähettää myös verovelkatodistus, joka ei saa olla kahta kuukautta vanhempi (www.vero.fi/verovelkatodistus).

Työ- ja elinkeinoministeriön matkatuet

Ennakkoperintärekisterissä oleville pk-yrityksille matkatuki on toteutuessaan enintään 50 prosenttia ja suurille yrityksille enintään 25 prosenttia. Yrityksen kokoluokka määräytyy omistajakonsernin tietojen perusteella. Tukea voidaan anoa seuraaville vientimatkaan liittyville kuluille:

  • rekisteröinti tapahtumaan
  • lennot tai muu matkustustapa (tuet vain turisti/economy -luokan mukaan, ei business- tai I-luokassa)
  • lentokenttäkuljetukset
  • mahdollinen menorahti
  • mahdolliset viisumit
  • majoituskustannukset
  • päivärahat tapahtuma-ajalta

Tukien maksamisen edellytyksenä on, että osallistuva yritys toimittaa Music Finlandin tiliselvitysohjeen mukaisen tiliselvityslaskun sekä selvityksen yrityskohtaisista investoinneista ja vastaa tulos- ja palautekyselyyn annettuun määräaikaan mennessä. Tiliselvitysohjeet ja palautekysely lähetetään osallistujille tapahtuman jälkeen.

Hamburg Metal Dayz

Reeperbahn Festivalin yhteydessä järjestetään 27.-29.9. Hamburg Metal Dayz Hampurin Markthallessa. Tapahtuman seminaariohjelmaan kuuluu paneeleja, workshopeja, verkostoitumistilaisuuksia ja showcase-iltoja. Lue ohjelmasta lisää täältä.

Music Finland hakee ja myönnettäessä koordinoi työ- ja elinkeinoministeriön matkatuet tapahtuman yhteismarkkinointiin osallistuville suomalaisille yrityksille ja artisteille. Tukien saaminen edellyttää Music Finlandin osallistumissopimuksen täyttämistä. Tämän lisäksi yrityksen tulee olla ennakkoperintärekisterissä, eikä sillä saa olla verovelkaa. Tarvittavia lisätietoja saa osoitteesta: mirka.pesonen@musicfinland.fi