Pohjoismainen elokuvasäveltäjien vientimatka Los Angelesiin 2019

Pohjoismaiset musiikkivientitoimistot (Nomex) vievät kourallisen vientivalmiita elokuvasäveltäjiä Los Angelesiin verkostoitumis- ja oppimatkalle Nordic Music Trade Missionin yhteydessä. Lue siitä lisää täältä.

Kaksipäiväinen ohjelma sisältää mm. tapaamisia ja keskusteluja paikallisten säveltäjiä hyödyttävien kontaktien, kuten ohjaajien, tuottajien ja agenttien kanssa, sekä vierailuja elokuvastudioihin.

Elokuvasäveltäjien oma ohjelma on kaksipäiväinen ma-ti 8.–9.4. Keskiviikkona 10.4. säveltäjät liittyvät mukaan Nordic Music Trade Missionin sync-aiheiseen päivään, jossa puhutaan musiikin lisensoimisen bisneksestä elokuviin, mainoksiin jne. ja tavataan paikallisia music supervisoreita. Keskiviikkona Suomen Pääkonsulaatti Los Angelesissa järjestää Nordic Music Trade Missionin verkostoitumistilaisuuden, johon myös vientimatkalla olevat säveltäjät ovat tervetulleita.

Ohjelman tuottaa paikallinen Hollywoodissa ja kansainvälisessä elokuvateollisuudessa hyvin verkostoitunut yhteistyökumppani. (TBA) 

Hae mukaan

Hae mukaan vientimatkalle viimeistään 18.1 tästä linkistä. Hakemuksessa annetaan mm. nettisivulinkki ja biografia sekä perustelut miksi säveltäjälle Los Angelesin markkina on tärkeä ja ajankohtainen. Valinnoissa painotetaan säveltäjän vientipotentiaalia kohdemarkkinalle ja matkan ajankohtaisuutta. Paikallinen tuottaja tekee lopulliset valinnat hakemuksien perusteella.

Matkalle valitaan yksi tai kaksi suomalaista säveltäjää. Säveltäjä maksaa matka- ja majoituskulunsa itse. Osallistumismaksu on 100 euroa. Music Finland tukee matka- ja majoituskuluja 50%. Tuki maksetaan matkan jälkeen.