Nordic Folk Alliance 2024

Pohjoismaisen kansanmusiikin ammattilaistapahtuma Nordic Folk Alliance järjestetään Roskildessa, Tanskassa 21.–24.5.2024. Tapahtuma keskittyy erityisesti Pohjoismaiden ja Pohjois-Amerikan folk-markkinoiden välisiin verkostoihin ja pohjoismaisten artistien showcase-konsertteihin.

Nordic Folk Alliancen pääjärjestäjänä toimii tanskalainen Tempi – Roots Music Denmark kumppaneinaan muiden pohjoismaiden musiikin vientitoimistot. Tapahtuma tarjoaa showcase- ja verkostoitumisohjelmaa sekä seminaareja musiikkialan ammattilaisille. Tapahtumaan kutsutaan vieraita kaikista Pohjoismaista, muualta Euroopasta sekä Pohjois-Amerikasta.

Nordic Folk Alliancen emotapahtuma Folk Alliance International järjestettiin Yhdysvalloissa ensi kertaa 1989, minkä jälkeen se on vuosien aikana laajentunut Pohjois-Amerikan markkinoiden tärkeimmäksi folk- ja roots-musiikin konferenssiksi ja ammattilaistapahtumaksi. Nordic Folk Alliancea on järjestetty Pohjoismaissa vuodesta 2019.

Rekisteröityminen Nordic Folk Allianceen on avoinna tapahtuman sivuilla. Tämän vuoden suomalaisesiintyjiksi showcase-festivaalille on valittu Teho. ja Polenta.

Tutustu Nordic Folk Alliancen ohjelmaan ja rekisteröidy delegaatiksi tapahtuman sivuilla.