Nordic Film Music Days 2019 (HARPA)

HARPA Nordic Film Music Days on Berliinissä Berlinalen ja European Film Marketin yhteydessä järjestettävä pohjoismaisten elokuvasäveltäjien seminaari- ja verkostoitumistapahtuma. 

Nordic Film Music Days järjestetään Pohjoismaiden suurlähetystöjen tiloissa (Nordische Botschaften, Rauchstrasse 1) 11.–12.2.2019. Nordic Film Music Daysin yhteydessä jaetaan HARPA Nordic Film Composers Award -palkinto, jonka ehdokkaat julkaistaan joulukuussa.

Nordic Film Music Daysissa elokuvasäveltäjät pääsevät vaihtamaan tietojaan ja kokemuksiaan alalta sekä tapaamaan eurooppalaisia elokuvaohjaajia ja -tuottajia. Tapahtuma sisältää pikatapaamisten lisäksi seminaarin, palkintotilaisuuden ja verkostoitumistapahtumia. Kaikki HARPA-palkintoehdokkaina olevat elokuvat näytetään myös tapahtuman aikana. Seuraa tarkemmin ohjelmaan liittyviä ilmoituksia Nordic Film Music Daysin nettisivuilla.

Ilmoittautuminen tapahtumaan ja speed meetingeihin on auki 1.2.2019 asti. Tapahtumaan osallistuvat elokuvasäveltäjät voivat hakea matkakuluihin teosvientitukea. Huomioi kuitenkin, että teosvientituen vähimmäismäärä on 300 euroa, joten säveltäjän kannattaa yhdistää hakemukseen muitakin vienninedistämismatkojaan. Nordic Film Music Daysin kotisivujen kautta voit tehdä myös hotellivarauksen tapahtuman sopimushotelliin.

Nordic Film Music Daysin suomalaiset partnerit ovat Music Finland ja Suomen Musiikintekijät ry. Norja on European Film Marketin fokusmaa vuonna 2019. 

HARPA-palkinnon saajaksi on ehdokkaana Timo Hietala elokuvasta Suomen hauskin mies. Lue ehdokkaasta täällä.

Lisätietoa saat Nordic Film Music Daysin sivuilta ja vientipäällikkö Katariina Sorsalta.