Nordic Film Music Days and HARPA 2022

Pohjoismaisten elokuva- ja mediasäveltäjien kokoontuminen Nordic Film Music Days järjestetään 12.–13.2. hybriditapahtumana. Seminaariohjelmassa syvennytään säveltäjän kansainvälisen uran ja verkostojen kehittämiseen.

Nordic Film Music Days järjestetään Berlinaren (Berlin International Film Festival) yhteydessä Berliinin pohjoismaisten suurlähetystöjen talossa 12.–13.2. Lauantaina 12.2. järjestetään striimattu seminaari sekä HARPA-palkinnonjakotilaisuus. Sunnuntain 13.2. ohjelmana on ehdokaselokuvien näyttö Nordische Botshaftenissa Berliinissä sekä mahdollisesti myös netissä.

Osallistu satelliittitapahtumaan

Music Finland järjestää elokuva- ja mediasäveltäjille Nordic Film Music Daysin satelliittitapahtuman lauantaina 12.2. Espoossa, Musiikin Satamassa klo 12.30-18.00.

Tapahtumassa kokoonnutaan katsomaan seminaarien livestriimausta sekä verkostoitumaan ja keskustelemaan elokuvasäveltäjien yhteisistä asioista. Seuraamme koronatilannetta sekä noudatamme tapahtumassa voimassaolevia rajoituksia ja turvallisuusohjeita.

Ilmoittaudu satelliittitapahtumaan tämän linkin kautta.

Seminaariohjelmassa on luvassa säveltäjän kansainvälisen uran ja verkostojen kehittämiseen sekä myyntiin, oman osaamisen esittelyyn ja tulonmuodostustukseen liittyvää sisältöä. Katso tarkempi seminaariohjelma Nordic Film Music Daysin sivuilta ja mikäli haluat osallistua tapahtumaan täysin etänä, ilmoittaudu NFMD:n sivuilta. Ilmoittautumisohjeet etäosallistumiseen päivittyvät sivuille pian.

Paikan päällä Berliinissä kokoontuvat tänä vuonna vain seminaaripuhujat ja palkintoehdokkaat.

Vuoden 2022 Suomen ehdokas HARPA Nordic Film Composer -palkinnon saajaksi on Sanna Salmenkallio sävellyksestään Aalto -dokumenttielokuvaan. Lue lisää HARPA-palkinnosta ja ehdokkaista täältä.