Musiikkiviennin tulevaisuuden tekijät 2020

Musiikkiviennin tulevaisuuden tekijät 2020 -ohjelma tarjoaa mahdollisuuden kansainväliseen työharjoitteluun Lontoossa. Harjoittelupaikat ovat Saari Music ja HarrisonParrott

Music Finland tarjoaa uransa alussa oleville musiikkialan ammattilaisille mahdollisuuden kansainväliseen työharjoitteluun Iso-Britanniassa. Myös musiikkialan yritykset voivat kehittää toimintaansa lähettämällä työntekijänsä harjoitteluun. Harjoitteluohjelman tavoitteena on kehittää suomalaisten yritysten kilpailukykyä sekä tarjota suomalaiselle musiikkialalle arvokasta tietoa ja ymmärrystä kansainvälisistä musiikkimarkkinoista käytännön työkokemuksen ja verkostoitumisen kautta.

Työharjoittelupaikka tarjotaan kahdelle henkilölle ja harjoittelujakso on kolmen kuukauden pituinen. Harjoittelu tapahtuu Lontoossa 2.1.–31.3.2020 välisenä aikana, mutta tarkempi aikataulu on neuvoteltavissa.

Harjoittelupaikat Lontoossa ovat Saari Music ja HarrisonParrott

Music Finland tekee sopimuksen harjoittelijan kanssa ja maksaa tälle harjoittelupalkkaa. Valittu henkilö vastaa itse asumis- ja matkakuluistaan. Asumis- ja matkajärjestelyt harjoittelijan tulee hoitaa itsenäisesti.  

Työharjoittelu Saari Musicissa

Vuodesta 2013 toiminut Saari Music Ltd. on digimarkkinoinnin, viestinnän ja konsultoinnin palveluita tarjoava yritys. Saari Musicin perustaja on Nikke Osterback, joka on aikaisemmin toiminut digitaalisen markkinoinnin rooleissa Atlantic Recordsilla ja Island Recordsilla Lontoossa. Saari Musicin nykyisiin ja entisiin asiakkaisiin kuuluvat esimerkiksi Nick Cave, Barry Adamson, PJ Harvey, Goldfrapp, Katie Melua, Frightened Rabbit, Chaney, Circle Sky, Eva Cassidy, Benjamin Clementine, Bry, David Gray, Fink, Jeb Loy Nichols sekä Orbital. 

Harjoittelija työskentelee Saari Musicin toimistossa Lontoossa, osana yrityksen tiimiä. Työtehtäviin sisältyy mm. asiakastyön ja digimarkkinoinnin avustavia tehtäviä sekä videon ja kuvan editointia, mutta myös monia muita erilaisiin kampanjoihin kuuluvia tehtäviä. Harjoittelija voi itse aktiivisuudellaan ja luovuudellaan vaikuttaa tehtävien sisältöön. 

Työharjoittelu HarrisonParrottin toimistossa

Arvostettu ja pitkät perinteet omaava HarrisonParrott on yksi Euroopan johtavista management-toimijoista klassisen musiikin kentällä. Yritys edustaa globaalisti lukuisia taidemusiikin huippunimiä sekä järjestää säännöllisesti maailman johtavien orkestereiden kansainvälisiä kiertueita. Työharjoittelu tarjoaa tilaisuuden oppia kansainvälisen taiteilijamanagementin parhaita käytäntöjä sekä lisää ymmärrystä klassisen musiikin markkinoista ja liiketoiminnasta. Työharjoittelija saa tilaisuuden vahvistaa kansainvälisiä viestintä- ja pr-taitojaan sekä verkostoitua ja löytää uusia kansainvälisiä ammattilaiskontakteja.

Työskentely sisältää hallinnollisia ja tuotannollisia tehtäviä ja työtehtävistä sovitaan tarkemmin valitun henkilön ja HarrisonParrottin välillä. Työharjoittelu tapahtuu HarrisonParrottin Lontoon toimistossa.

Odotamme hakijoilta

Harjoittelijalla tulee olla musiikin, markkinoinnin, viestinnän, liiketoiminnan tai muun soveltuvan alan tutkinto tai opiskelupaikka näiden alojen oppilaitoksessa. Harjoittelijalla tulee olla sujuva suullinen ja kirjallinen englanninkielen taito sekä erinomaiset sosiaaliset taidot. Aiempi työkokemus musiikkialalla katsotaan eduksi.

Molemmat tehtävät edellyttävät oma-aloitteisuutta, kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä sekä erinomaisia kommunikaatio- ja työyhteisötaitoja. Harjoittelijan tulee olla avoin oppimaan sekä tutustumaan uusiin toimintatapoihin. 

Saari Music ja HarrisonParrott valvovat työharjoittelua. Harjoittelija tekee Music Finlandille loppuraportin oppimastaan.  

Lähetä vapaamuotoinen, englanninkielinen hakemuksesi ja CV:si 1.10.2019 mennessä osoitteeseen rekry@musicfinland.fiMerkitse hakemukseen selkeästi kumpaa harjoittelupaikkaa haet. 

Music Finland ottaa yhteyttä haastateltaviin. Haastattelut järjestetään viikoilla 41 ja 42.

Lisätiedot:

Saari Musicia koskien: Riku Salomaa, tiimijohtaja, kansainvälinen liiketoiminta riku.salomaa@musicfinland.fi, puh. 040 7052606

HarrisonParrottia koskien: Heli Lampi, tiimijohtaja, kansainvälinen promootio ja viestintä heli.lampi@musicfinland.fi, puh. 050 3828 934