Musiikkialan Naistenklinikka syksy 2013: Uskallanko ryhtyä yrittäjäksi?

”Uskallanko ryhtyä yrittäjäksi?” on musiikkialan naisten yrittäjyystyöpaja, joka järjestetään Tampereella Musiikki & Median yhteydessä torstaina 17.10. Tapahtumassa pureudutaan musiikkialan yrittäjyyttä koskeviin kysymyksiin ja alan yritysmalleihin sekä konkreettisiin yritystoiminnan aloittamisen vaiheisiin.

Tapahtuma on suunnattu ensisijaisesti musiikkialalla toimiville naisille, jotka harkitsevat tai aloittelevat yrittäjyyttä, joko muusikkoina tai välittävässä portaassa.

Musiikkialan Naistenklinikan tavoitteena on parantaa naisten toimintaedellytyksiä Suomen musiikkialalla. Uskallanko ryhtyä yrittäjäksi? on neljäs Musiikkialan Naistenklinikan tapahtuma, ja siinä keskitytään nyt yhteen fokusoituun teemaan. Se vastaa aikaisemmissa tapahtumissa nousseeseen puheenaiheeseen tarjoamalla yrittäjyyttä harkitseville naisille tietoa ja neuvontaa yrittäjyydestä ja paikan jakaa ajatuksiaan sekä asiantuntijoiden että vertaisryhmän kanssa.

Uskallanko ryhtyä yrittäjäksi? on sinulle, jos olet miettinyt yrittäjäksi ryhtymistä, sinulla on liikeidea tai haluat kehittää aluillaan olevaa ideaasi, tai olet vasta perustanut yrityksen tai toiminimen, mutta yrityksenä toimiminen on vielä vierasta.

Musiikkialan Naistenklinikan yhteydessä Musiikki & Media –tapahtumassa jaetaan myös Vuoden musiikkialan naisyrittäjä 2013 –palkinto. Käy ehdottamassa omaa suosikkiyrittäjääsi palkinnon saajaksi!

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu tapahtumaan täällä.

Tapahtumaan otetaan 20 ensimmäistä ilmoittautujaa. Ilmoittautuminen sulkeutuu viimeistään 13.9.

Osallistumismaksu on 35€ (hinnat sis. alv) tai Musiikki & Median osallistujille 20€. Hinta sisältää lounaan ja kahvit.  Musiikki & Media –tapahtuman hinnat ja rekisteröityminen tapahtuman omilta sivuilta. Huomaathan, että Musiikki & Mediaan voit rekisteröityä edullisemmin elokuun loppuun saakka.

Ohjelma

9:45 Ilmoittautuminen ja aamukahvi

10:15 Aloitus ja esittäytyminen

10:45 Keskustelu: Mitä on olla yrittäjä musiikkialalla?
Paneelissa keskustellaan mm. yrityksenä toimimisen hyödyistä, yrittäjyyden muodoista ja mahdollisuuksista musiikkialalla. Mikä on muusikkoyrittäjän ja välittävän portaan yrittäjän asema musiikkialan toimintalogiikassa? Mitä eroa on toimimisessa freelancerina, palkkatyössä, verokortilla tai yrittäjänä?
Keskustelemassa Tiina Vihtkari (Sublime Oy), Reija Lang (Hub Productions & Muusikkoyrittäjät ry), Saara Tuomela (Soiva Booking) ja Pekka Krook (Diges ry)

11:45 Lounas

12:45 Tietoisku: Yrityksen perustamisen ensiaskeleet
Puhujana Anu Lehtola (Ensimetri)

13:00 Keskustelu: Mitä yrityksen perustaminen vaatii?
Toisen keskustelun aiheet keskittyvät yrityksen perustamisen konkreettisiin ensiaskeleisiin sekä mm. liikeidean kehittämiseen ja yrityksen lanseeraukseen. Mitä pitää ottaa huomioon esimerkiksi perustamisbyrokratian, myynnin tai markkinoinnin suhteen? Mistä saa neuvoja kun niitä tarvitaan?
Keskustelemassa Pekka Krook (Diges ry), Taru Päivike (Naisyrittäjyyskeskus) ja Johanna Hytti (Ingrid Music Oy).

14:00 Tilaisuus päättyy                         

Paikka

Tampere, Kulttuuritalo Telakka, 2. krs.

Aika

17.10.2013 klo 10-14