Music China 2013

Shanghaissa 10.-13. lokakuuta järjestettävä Music China on yksi Aasian suurimpia musiikkialan messutapahtumia.

Messuilla vieraili vuonna 2012 yli 60000 kävijää kaikista maanosista, valtaosa Kiinasta ja muista Aasian maista. Music China -messut tuo yhteen mittavan joukon aasialaisia musiikkialan ammattilaisia kuten muusikkoja, kustantajia, tuottajia, jälleenmyyjiä, jakelijoita, agentteja ja musiikkioppilaitosten edustajia.

Osallistuminen tapahtumaan

Music Finland koordinoi tänä vuonna näyttelyosaston suomalaisille nuottikustantajille ja alan muille toimijoille Music Chinaan. Aiempina vuosina osasto on toteutettu yhteispohjoismaisena, mutta nyt Suomella tulee olemaan oma näyttelyosastonsa. 

Osallistuminen Suomen yhteiselle osastolle on maksutonta, osallistujien tulee kustantaa matkastaan ja majoituksestaan koituvat kulut. 

Kaikki messuosastoon liittyvät järjestelyt (mm. rahti, rekisteröitymiset) hoituvat Music Finlandin kautta. Music Finland myös hoitaa messuosaston järjestelyjä ja osallistujien palveluita (päivystys, yhteydenottopyynnöt, kontaktien ja materiaalin välitys, asiakaspalvelu) paikan päällä.

Music Chinassa saa hyvän kuvan Aasian ja etenkin Kiinan musiikkialan toiminnasta, joten jos se kiinnostaa, niin mukaan kannattaa lähteä! 

Sitovat ilmoittautumiset viimeistään perjantaina 14.6.2013. Ilmoittautumiset ja lisätiedot: mirka.pesonen@musicfinland.fi