MUSEXPO LA 2013

MUSEXPO on yksi tärkeimmistä musiikin, median ja musiikkiaiheisen teknologian konferensseista maailmassa. Hollywoodissa järjestettävä tapahtuma kerää jälleen yhteen vaikutusvaltaisia alan toimijoita.

Ohjelma

Los Angelesissa järjestettävä MUSEXPO on korkean tason huippuammattilaisten tapahtuma, jonka keskipisteessä ovat erityisesti TV- ja elokuvamusiikin päättäjät sekä musiikkikustantajat ja managerit. Tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo yhdeksättä kertaa. Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös päivän mittainen Global Synch & Brands Summit, jossa on mahdollista tavata johtavia music supervisoreita ja osallistua paneelikeskusteluihin, sekä A&R Expo, jossa biisintekijöiden on mahdollista tavata johtavia A&R -toimijoita, tuottajia sekä kustantajia. Lisäksi Music Finland toteuttaa vierailuohjelman paikallisten toimijoiden luona sekä muita yhteismarkkinointitoimenpiteitä, joista tarkempaa tietoa on luvassa kevään mittaan.

Global Synch & Brands Summit

Global Synch & Brands Summit käsittää mm. paneelikeskusteluja ja pyöreän pöydän keskusteluja tärkeiden elokuva-, tv-, peli- ja mainosalan sekä brändejä edustavien music supervisorien kanssa. Valitut osallistujat saavat ennen tapahtumaa music supervisoreilta neuvoja siitä, keille heidän kannattaa musiikkiaan pitchata. 

A&R EXPO

A&R EXPO on koko päivän mittainen business- ja verkostoitumistilaisuus, joka on aiemmin järjestetty nimellä Int’l Songwriting Summit 2012. Osallistujilla on mm. mahdollisuus pitchata kappaleitaan kansainvälisille julkaisuille. A&R Expon aikana huippu-A&R:t, kustantajat ja tuottajat järjestävät esittelyitä sekä kuuntelu- ja pitchaus-sessioita ja osallistuvat pyöreän pöydän tapaamisiin osallistujien kanssa. 

Osallistuminen tapahtumaan

Huom! Ilmoittautuminen päättyy 10.3.2013.
Ilmoittaudu tapahtumaan suoraan projektipäällikölle (Andy Prinkkilä, andy.prinkkila@musicfinland.fi) sekä täyttämällä osallistumissopimus tästä

Music Finland hakee ja myönnettäessä koordinoi työ- ja elinkeinoministeriön matkatuet tapahtuman yhteismarkkinointiin osallistuville suomalaisille yrityksille ja artisteille. Tukien saaminen edellyttää Music Finlandin osallistumissopimuksen täyttämistä. Tämän lisäksi yrityksen tulee olla ennakkoperintärekisterissä, eikä sillä saa olla verovelkaa. Sopimuksella yritys sitoutuu osallistumaan MUSEXPO LA 2013 -yhteismarkkinointikokonaisuuteen omakustannushintaan:

MUSEXPO 2013:

 • PK-yritykset: kokonaishinta 650,00 € (+alv 24 %), josta työ- ja elinkeinoministeriön tuen osuus 325,00 €
 • Isot yritykset: kokonaishinta 650,00 € (+alv 24 %), josta työ- ja elinkeinoministeriön tuen osuus 162,50 €
 • Ei-avustuskelpoiset: kokonaishinta 650,00  € (+ alv 24 %)

MUSEXPO + Global Synch & Brands Summit:

 • PK-yritykset: kokonaishinta 750,00 € (+alv 24 %), josta työ- ja elinkeinoministeriön tuen osuus 375,00 €
 • Isot yritykset: kokonaishinta 750,00 € (+alv 24 %), josta työ- ja elinkeinoministeriön tuen osuus 187,50 €
 • Ei-avustuskelpoiset: kokonaishinta 750,00  € (+ alv 24 %)

MUSEXPO + A&R EXPO:

 • PK-yritykset: kokonaishinta 900,00 € (+alv 24 %), josta työ- ja elinkeinoministeriön tuen osuus 450,00 €
 • Isot yritykset: kokonaishinta 900,00 € (+alv 24 %), josta työ- ja elinkeinoministeriön tuen osuus 225,00 €
 • Ei-avustuskelpoiset: kokonaishinta 900,00  € (+ alv 24 %)

MUSEXPO + Global Synch & Brands Summit + A&R EXPO:

 • PK-yritykset: kokonaishinta 1000,00 € (+alv 24 %), josta työ- ja elinkeinoministeriön tuen osuus 500,00 €
 • Isot yritykset: kokonaishinta 1000,00 € (+alv 24 %), josta työ- ja elinkeinoministeriön tuen osuus 250,00 €
 • Ei-avustuskelpoiset: kokonaishinta 1000,00  € (+ alv 24 %)

Hintoihin sisältyy tapahtumarekisteröinti sekä torstaina 9.5 suomalaisyrityksille järjestettävä studiokierros. Rekisteröitymiseen kuuluu tapahtumapäivien verkostoitumiseen suunnitellut aamiaiset, lounaat, iltapäiväkahvit sekä buffet- ja cocktailtilaisuudet tarjoiluineen sekä sisäänpääsy seminaaritilaisuuksiin ja showcaseihin. Ilmoittaudu ajoissa, niin voit vaikuttaa studiokierrospäivän ohjelmaan!

Osallistumissopimusten jättämisen deadline on 10.3.2013. Palauta sopimus täytettynä osoitteeseen assistant@musicfinland.fi tai postitse osoitteeseen Lauttasaarentie 1, 2. krs, 00200 Helsinki. Osallistumissopimuksen mukana tulee lähettää myös verovelkatodistus, joka ei saa olla kahta kuukautta vanhempi (www.vero.fi/verovelkatodistus).

Työ- ja elinkeinoministeriön matkatuet

Ennakkoperintärekisterissä oleville pk-yrityksille matkatuki on toteutuessaan enintään 50 prosenttia ja suurille yrityksille enintään 25 prosenttia. Yrityksen kokoluokka määräytyy omistajakonsernin tietojen perusteella. Tukea voidaan anoa seuraaville vientimatkaan liittyville kuluille:

 • rekisteröinti tapahtumaan
 • lennot tai muu matkustustapa (tuet vain turisti/economy-luokan mukaan, ei business- tai I-luokassa)
 • lentokenttäkuljetukset
 • mahdolliset menorahdit
 • mahdolliset viisumit
 • majoituskustannukset
 • päivärahat tapahtuma-ajalta

Lisätietoa tuesta löytyy osallistumissopimuksesta.

Tukien maksamisen edellytyksenä on, että osallistuva yritys toimittaa Music Finlandin tiliselvitysohjeen mukaisen tiliselvityslaskun sekä selvityksen yrityskohtaisista investoinneista ja vastaa tulos- ja palautekyselyyn annettuun määräaikaan mennessä. Tiliselvitysohjeet ja palautekysely lähetetään osallistujille tapahtuman jälkeen.