Masterclass and Song Clinic: Lyrics in English

Information in English
Kuinka kirjoitat sanoituksen, josta voi tulla maailmanlaajuinen pophitti? Kuinka tulet itsevarmaksi sanoittajaksi englannin kielellä? Millä tavoilla englanninkielinen ja suomenkielinen popkappaleen teksti eroavat toisistaan? Kuinka harjoitella englanninkielisten sanoitusten kirjoittamista? Millaisia metodeja voi käyttää tekstien analysoimiseen ja niistä oppimiseen? Musiikintekijät ry ja Music Finland järjestävät yhteistyössä webinaarin englanninkielisestä sanoittamisesta 27.5.

Puhujina on kaksi kokenutta englanninkielistä sanoittajaa ja haastattelija. Puhujat ilmoitetaan myöhemmin. Vinkkien ja haastattelun jälkeen puhujat sparraavat tekstittäjiä pureutumalla livenä osallistujien tekemien kappaleiden sanoituksiin.

Klinikan päätteeksi osallistujilla on aikaa myös keskinäiseen verkostoitumiseen. Klinikkaan valitaan kolme sanoitusta hakemusten perusteella.

Mikäli haluat hakea omaa tekstiäsi käsiteltävän klinikassa, voit tehdä sen ilmoittautumislomakkeessa. Jotta sanoitus voidaan valita käsiteltäväksi klinikassa, tulee sen tekijän olla Musiikintekijät ry:n jäsen. Tekstitetty kappale tulee olla kuunneltavissa vähintäänkin demotasoisena äänitteenä, mutta se ei saa olla vielä julkaistu. Klinikka on avoin kaikille kuulijoille – myös niille, joiden tekstejä ei käsitellä tilaisuudessa. Tilaisuus on englanninkielinen.

Kenelle?

Valmennus on tarkoitettu artisteille ja musiikintekijöille, joita kiinnostaa tai jotka työskentelevät kansainvälisillä markkinoilla.

Aikataulu:

  • klo 16-17 Masterclass: kirjoittajahaastattelu ja vinkit
  • klo 17-18.30 Klinikka: tekstipalaute ja verkostoituminen

Tapahtuma järjestetään verkossa Zoom-sovelluksella ja sen osallistujamäärä on rajattu korkeimmillaan 100 osallistujaan. Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta.

.