Maksutonta keskusteluapua musiikkialan ammattilaisille

Kuormittaako musiikkialan pitkittynyt kriisitilanne jaksamistasi? Henkinen kuormitus erityisessä ja haastavassa elämäntilanteessa on aivan tavallista. Jos mielen hyvinvointi on pitkään koetuksella ja mielenterveys järkkyy pidemmän aikaa, on tärkeää tunnistaa tilanne ja saada siihen ammattiapua.

Muusikkojen liitto, Music Finland, Suomen Musiikintekijät ja Suomen Säveltäjät järjestävät yhteistyössä terveyspalveluiden tuottaja Mehiläisen kanssa keskusteluapua musiikkialan ammattilaisille, joilla ei ole käytössään työterveyspalveluita (ennen kaikkea freelancerit ja itsensätyöllistäjät). Palveluun kuuluu kaksi yksilöllistä maksutonta etä- tai lähikäyntiä Mehiläisen mielenterveyden ammattilaisen vastaanotolla 30 ensimmäiseksi ilmoittautuneelle lokakuun 2021 aikana.

Palvelun piiriin ilmoittautuminen alkaa perjantaina 8. lokakuuta 2021 klo 8.00. Mukaan mahtuu 30 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Mehiläisen asiantuntijat kontaktoivat osallistujat ja sopivat ajan heidän kanssaan.

Ilmoittaudu täällä. (päivitys 13.10.: kaikki sovitut keskusteluajat on tällä erää varattu)

Palvelun piiriin hakeutuminen tapahtuu suoraan Mehiläisen kautta. Palvelu kuuluu Mehiläisen normaalin vaitiolovelvollisuuden piiriin, eikä sitä hyödyntäneiden henkilöiden tietoja luovuteta muille osapuolille.