Linecheck – Music Meeting and Festival

Italian tärkein musiikkialan ammattilaistapahtuma ja showcase-festivaali Linecheck järjestetään 23.-25.11. Milanossa. Music Finland ja suomalainen musiikkiala ovat näkyvästi mukana tapahtuman ohjelmassa.

Linecheck järjestetään 23.-25.11. hybridinä. Tapahtumaan osallistuu vuosittain yli 2000 musiikkialan ammattilaista ympäri maailmaa. Suomalaiset musiikkialan toimijat ja Music Finland ovat mukana tapahtuman ohjelmassa seuraavasti:

JUMP Pitch Session 24.11.

Tilaisuudessa JUMP music market accelerator, eurooppalainen musiikkialan innovaattorien kiihdyttämö- ja mentorointiohjelma, päättää kolmannen vuotensa. Music Finlandin Turo Pekari on mukana session tuomaristossa.

Paneelikeskustelu: NFTS for arts done right 24.11.

Tilaisuudessa keskustellaan, mitä mahdollisuuksia NFT:t (non-fungible token) tarjoavat artisteille ja luoville tekijöille. Paneelissa mukana indieartistit Anni Pohto sekä GEA (Laura Avonius). Paneelin moderoi Turo Pekari (Music Finland).

Paneelikeskustelu: Shared experiences in digital environments: what's next for livestreaming 24.11.

Paneelissa käsitellään livestriimauksen tulevaisuutta. Mukana keskustelussa on aivotutkija Katri Saarikivi.

Paneelikeskustelu: AI for creatives 24.11.

Tilaisuudessa pureudutaan teköälyn mahdollisuuksiin ja haasteisiin musiikkialan näkökulmasta tarkasteltuna. Mukana paneelissa Jonas Verwijnen (Kieku AI tools and IKI marketing).


Tapahtuma on maksullinen ja toteutetaan hybridinä. Lue lisää ohjelmasta ja osta liput tapahtuman sivuilta.