Klassisen musiikin ammattilaisten verkostoitumismatka Saksaan

Music Finland järjestää osana Aus Finnland -kärkihanketta suomalaisille klassisen musiikin ammattilaisille suunnatun verkostoitumismatkan Saksaan 26.–28.10.2016.

Matkan aikana tavataan sekä Berliinissä että Hampurissa toimivia klassisen musiikin keskeisiä ammattilaisia (esim. managementien, agentuurien, konserttisalien, konserttisarjojen ja median edustajia). Matka toteutetaan yhteistyössä berliiniläisen Maren Borchers for artists -pr-toimiston kanssa ja sen tavoitteena on kasvattaa sekä suomalaisosallistujien markkinatuntemusta että verkostoja. Jokaiselle osallistujalle pyritään järjestämään myös 1–2 räätälöityä tapaamista.

Tarkka ohjelma tapaamisineen ja yritysvierailuineen varmistuu syyskuun aikana. 

Kenelle?

Ohjelma on tarkoitettu klassisen musiikin parissa toimiville ammattilaisille (esim. välittävä porras, yhtyeet, muusikot), jotka suuntaavat toimintaansa etenkin saksankieliseen Eurooppaan. Verkostoitumismatkalle voivat osallistua sekä yksityishenkilöt että yritykset.

Hakeminen

Ammattilaisia valitaan mukaan enintään kahdeksan ja valinnat vahvistaa Aus Finnland -hankkeen ohjausryhmä. Valinnoissa painotetaan hakijoiden toiminnan ammattimaisuutta ja kansainvälisen toiminnan suunnitelmallisuutta.

Hakuaika matkalle on päättynyt. Valinnoista on ilmoitettu henkilökohtaisesti. 

Osallistumishinta

Osallistumishinta on 325 euroa (sis. alv 24 %) henkilöltä sisältäen lennot, paikalliskuljetukset, majoituksen sekä järjestetyn ohjelman. Matka laskutetaan lokakuussa 2016.

Lisätietoja:
Tuuli Elo, tietopalveluasiantuntija
tuuli.elo@musicfinland.fi
+358 (0)40 562 4459