Jazzahead! 2024

Vuosittain Saksan Bremenissä järjestettävä Jazzahead on jazzkentän ammattilaisten tärkeimpänä pidetty kansainvälinen kokoontuminen ja yleisöfestivaali. Seuraava Jazzahead järjestetään 11.–13.4.

Jazzahead koostuu korkeatasoisesta showcase-ohjelmistosta sekä musiikkimessuista. Jazzaheadiin saapuu vuosittain noin kolmetuhatta alan ammattilaista (muun muassa levy-yhtiöitä, agentuureja, kustantajia, jakelijoita, tuotantoyhtiöitä, mediaa ja artisteja) sekä lähes 20 000 paikallista ja kansainvälistä konserttivierasta.

Tämän vuoden Jazzaheadin showcase-esiintyjiä Suomesta ovat Kaisa’s Machine ja
Linda Fredriksson Juniper. Lisäksi Bremenin Suomi-Saksa yhdistys järjestää Suomi-illan, jossa esiintyy Jukka Haavisto. Lue täältä lisää Suomen showcase-esiintyjistä.

Jos olet osallistumassa Jazzaheadiin, ole yhteydessä vientipäällikkö Niko Kankaaseen. Kokoamme osallistujien musiikista soittolistan, jota markkinoimme tapahtumassa. Music Finland tuottaa Jazzaheadiin myös aiempia vuosia kevyemmän messuosaston.

Music Finlandin Jazzahead-infotilaisuus

Järjestämme tämän vuoden Jazzahead-osallistujille infotilaisuuden tiistaina 2.4. kello 14:00 toimistollamme Musiikin satamassa (katso saapumisohjeet). Infoon on mahdollista osallistua myös etänä. Ilmoittaudu mukaan infotilaisuuteen tämän linkin kautta.

Suomalaisten verkostoitumistilaisuus

Music Finland järjestää suomalaisille Jazzahead-osallistujille verkostoitumistilaisuuden. Jos haluat osallistua tilaisuuteen, ota yhteyttä vientipäällikkö Niko Kankaaseen.

Rekisteröityminen Jazzaheadiin

Huomioi että Jazzaheadin online-rekisteröityminen päättyy 28.3. klo 10. Tapahtumaan voi rekisteröityä kuitenkin myös paikan päällä Bremenissä 11.–13.4.

1. Täältä näet yleiset rekisteröintiohjeet. Yhteisnäytteilleasettajaksi (co-exhibitor) voit hakea tämän linkin kautta.

2. Ennen rekisteröitymistä luo itsellesi käyttäjätili ja tunnukset. Kun olet saanut vahvistussähköpostin ja tilisi on valmis, kirjaudu salasanallasi sisään Jazzaheadin kotisivulle. Aiemmin Jazzaheadiin osallistuneet voivat kirjautua sisään vanhoilla tunnuksillaan.

3. Music Finlandin messuosaston numero on 6D32 ja yhteyshenkilö on Niko Kangas.

4. Alennuskoodi 24R1GEMT tulee syöttää rekisteröityessä ennen maksua. Hinnan tulisi tämän jälkeen olla 155 € + 19% alv.

5. Yhteisnäytteilleasettajien osallistumis- ja peruutusehdot löytyvät täältä.

6. Kun olet rekisteröitynyt yhteisnäytteilleasettajaksi, voit katsoa tapahtuman osallistujat täältä.

Huomiothan, että verkossa rekisteröityminen päättyy 27.3.2024. Rekisteröityminen paikan päällä Bremenissä on kuitenkin mahdollista ylimääräistä maksua (20,00€ + 19% alv) vastaan.

Yhteismarkkinointi

Tänä vuonna toteutamme Jazzaheadissa yhteismarkkinoinnin messuosastolla julisteiden ja flyereiden muodossa. Keräämme digitaalisesti listan Jazzaheadin suomalaisosallistujista sekä heidän promootiomateriaaleistaan hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Jazzaheadin printtimateriaaleihin suomalaisosallistujat voivat tarjota yhden vapaavalintaisen linkin, jonka lisäämme qr-koodin muodossa. Linkki voi olla mihin kohteeseen haluatte: linkkisivulle, kotisivuille, suoratoistopalveluihin, sähköpostiin, some-kanaville tms. Lisäksi voitte tarjota 2-3 biisiä Jazzahead-soittolistaamme varten, jota myös promotoidaan tapahtumassa.

Deadline yhteismarkkinointiin ilmoittautumiselle on torstaina 4.4. ja markkinointi on osallistujille maksuton. Ilmoittaudu yhteismarkkinointiin tämän linkin kautta.