Jazzahead! 2022

Vuosittain Saksan Bremenissä järjestettävä Jazzahead on jazzkentän ammattilaisten tärkeimpänä pidetty kansainvälinen kokoontuminen ja yleisöfestivaali. Tämän vuoden Jazzahead järjestetään 28.4.–1.5. 2022.

Jazzahead koostuu korkeatasoisesta showcase-ohjelmistosta sekä musiikkimessuista. Jazzaheadiin saapuu vuosittain noin kolmetuhatta alan ammattilaista (muun muassa levy-yhtiöitä, agentuureja, kustantajia, jakelijoita, tuotantoyhtiöitä, mediaa ja artisteja) sekä lähes 20 000 paikallista ja kansainvälistä konserttivierasta.

Music Finlandin yhteismessuosasto

Tervetuloa mukaan suomalaisdelegaattien yhteisiin tapahtumiin ja messuosastolle. Huomaathan, että osallistujien on lisäksi rekisteröidyttävä Jazzaheadiin erikseen. Rekisteröitymisohjeet ja -hinta löytyvät alta. Lisätietoja antaa Niko Kangas.

Ilmoittaudu mukaan Music Finlandin järjestämään yhteismarkkinointiin 7.3. mennessä. Yhteismarkkinointikokonaisuuden osallistumishinta on 70€ + alv / henkilö ja siihen sisältyvät seuraavat palvelut:

  • yhteiset Jazzahead-viestintä ja markkinointimateriaalit
  • räätälöity kutsuvieras- ja verkostoitumistapahtuma
  • messuosaston palvelut

Messuosasto on suomalaisten musiikkiammattilaisten tukikohta Jazzaheadissa. Delegaatit voivat järjestää osastolla omia tapaamisiaan, jonka lisäksi jaamme materiaaleja, autamme verkostoitumisessa ja teemme yhteismarkkinointia. Messuosastomme numero on 5A20.

Suomalaisdelegaatit voivat rekisteröityä Music Finlandin yhteisnäytteilleasettajiksi (co-exhibitor) alennushintaan.

Ilmoittautuminen yhteismarkkinointiin

1. Ilmoittaudu Music Finlandin yhteismarkkinointiin tämän lomakkeen kautta.

2. Lomakkeen täytettyäsi, saat alennuskoodin Jazzahead! rekisteröitymistä varten.

Rekisteröityminen Jazzaheadiin

1. Täältä näet yleiset rekisteröintiohjeet. Yhteisnäytteilleasettajaksi (co-exhibitor) voit hakea suoraan tällä ilmoittautumislomakkeella.

2. Ennen rekisteröitymistä luo itsellesi käyttäjätili ja tunnukset. Kun olet saanut vahvistussähköpostin ja tilisi on valmis, kirjaudu salasanallasi sisään Jazzaheadin kotisivulle. Aiemmin Jazzaheadiin osallistuneet voivat kirjautua sisään vanhoilla tunnuksillaan.

3. Music Finlandin messuosaston numero on 5A20 ja yhteyshenkilö Niko Kangas.

4. Alennuskoodi tulee syöttää rekisteröityessä ennen maksua. Hinnan tulisi tämän jälkeen olla 135€ + 19% VAT.

5. Yhteisnäytteilleasettajien osallistumis- ja peruutusehdot löytyvät täältä.

6. Kun olet rekisteröitynyt yhteisnäytteilleasettajaksi, voit katsoa tapahtuman osallistujat täältä.