Jazzahead! 2020

Vuosittain Saksan Bremenissä järjestettävä Jazzahead on jazzkentän ammattilaisten tärkeimpänä pidetty kansainvälinen kokoontuminen ja yleisöfestivaali. Jazzahead 2020 järjestetään 23.–26. huhtikuuta 2020.

Jazzahead koostuu korkeatasoisesta showcase-ohjelmistosta sekä musiikkimessuista. Jazzaheadiin saapuu vuosittain noin kolmetuhatta alan ammattilaista (muun muassa levy-yhtiöitä, agentuureja, kustantajia, jakelijoita, tuotantoyhtiöitä, mediaa ja artisteja) sekä lähes 20 000 paikallista ja kansainvälistä konserttivierasta.

Ilmoittautuminen yhteismarkkinointiin

Tervetuloa mukaan suomalaisdelegaattien yhteisiin tapahtumiin ja messuosastolle. Ilmoittaudu mukaan 28.2.2020 mennessä yhteismarkkinointiin tämän linkin kautta. Huomaathan, että Jazzaheadiin tulee tämän lisäksi rekisteröityä erikseen. Rekisteröitymisohjeet ja -hinta löytyvät alta. Lisätietoja antaa Niko Kangas. 

Music Finlandin järjestämän yhteismarkkinointikokonaisuuden osallistumishinta on 95 € + alv / henkilö. Yhteismarkkinointiin sisältyvät seuraavat palvelut:

  • yhteinen Jazzahead-viestintä ja markkinointimateriaalit
  • räätälöity kutsuvieras- ja verkostoitumistapahtuma 
  • messuosaston palvelut

Messuosasto on suomalaisten musiikkiammattilaisten tukikohta Jazzaheadissa. Delegaatit voivat järjestää osastolla omia tapaamisiaan, jonka lisäksi jaamme materiaaleja, autamme verkostoitumisessa ja teemme yhteismarkkinointia. Messuosastomme sijaitsee aiempien vuosien tapaan muiden pohjoismaiden naapurissa, ja sen numero on 6E11.

Suomalaisdelegaatit voivat rekisteröityä Music Finlandin yhteisnäytteilleasettajiksi (co-exhibitor) alennushintaan. Tässä ohjeet rekisteröitymiseen:

Ohjeet rekisteröitymiseen:

1. Ennen rekisteröitymistä luo itsellesi käyttäjätili ja tunnukset täällä. Kun olet saanut vahvistussähköpostin ja tilisi on valmis, kirjaudu salasanallasi sisään Jazzaheadin kotisivulle. Jos sinulla on jo tunnukset aiemmilta vuosilta, voit kirjautua niillä suoraan sisään.

2. Kirjauduttuasi sisään voit rekisteröityä tapahtumaan. Valitse osallistumisvaihtoehdoista ”co-exhibitor” ja kirjoita ”Co-exhibitor of” -kenttään Music Finland. Stand number -kenttään täytä 6E11.

3. Alennuskoodimme on JA20RC6LS. Hinnan tulisi tämän jälkeen olla 135€ + 19% VAT.

4. Showcase-hakemuksen voi jättää vasta kun olet rekisteröitynyt yhteisnäytteilleasettajaksi. 

Showcase-haku

Jazzaheadin showcase-haku on päättynyt. 

Showcase-hakemuksen voi jättää, kun olet rekisteröitynyt yhteisnäytteilleasettajaksi, katso ohjeet rekisteröitymiseen yltä. Kun olet rekisteröitynyt, löydät osallistujaportaalin täältä. Kirjauduttuasi sisään löydät linkit showcase-hakemukseen kohdasta 'Applications'.