Jazzahead! 2020: tapahtuma peruttu

PÄIVITYS 20.3. Koronavirusepidemian vuoksi Jazzahead on peruuttanut tämän vuoden tapahtuman kokonaisuudessaan. Lisätietoa tapahtuman sivuilta.

***

Vuosittain Saksan Bremenissä järjestettävä Jazzahead on jazzkentän ammattilaisten tärkeimpänä pidetty kansainvälinen kokoontuminen ja yleisöfestivaali. Jazzahead 2020 järjestetään 23.–26. huhtikuuta 2020.

Jazzahead koostuu korkeatasoisesta showcase-ohjelmistosta sekä musiikkimessuista. Jazzaheadiin saapuu vuosittain noin kolmetuhatta alan ammattilaista (muun muassa levy-yhtiöitä, agentuureja, kustantajia, jakelijoita, tuotantoyhtiöitä, mediaa ja artisteja) sekä lähes 20 000 paikallista ja kansainvälistä konserttivierasta.

Music Finlandin yhteismessuosasto

Tervetuloa mukaan suomalaisdelegaattien yhteisiin tapahtumiin ja messuosastolle. Ilmoittautuminen Music Finlandin yhteismarkkinointiin on päättynyt. Huomaathan, että osallistujien on lisäksi rekisteröidyttävä Jazzaheadiin erikseen. Rekisteröitymisohjeet ja -hinta löytyvät alta. Lisätietoja antaa Niko Kangas. 

Music Finlandin järjestämän yhteismarkkinointikokonaisuuden osallistumishinta on 95 € + alv / henkilö. Yhteismarkkinointiin sisältyvät seuraavat palvelut:

  • yhteinen Jazzahead-viestintä ja markkinointimateriaalit
  • räätälöity kutsuvieras- ja verkostoitumistapahtuma 
  • messuosaston palvelut

Messuosasto on suomalaisten musiikkiammattilaisten tukikohta Jazzaheadissa. Delegaatit voivat järjestää osastolla omia tapaamisiaan, jonka lisäksi jaamme materiaaleja, autamme verkostoitumisessa ja teemme yhteismarkkinointia. Messuosastomme sijaitsee aiempien vuosien tapaan muiden pohjoismaiden naapurissa, ja sen numero on 6E11.

Suomalaisdelegaatit voivat rekisteröityä Music Finlandin yhteisnäytteilleasettajiksi (co-exhibitor) alennushintaan. Tässä ohjeet rekisteröitymiseen:

Ohjeet rekisteröitymiseen:

1. Ennen rekisteröitymistä luo itsellesi käyttäjätili Jazzaheadin omilta sivuilta. Jos sinulla on jo tunnukset aiemmilta vuosilta, voit kirjautua niillä suoraan sisään.

2. Valitse osallistumisvaihtoehdoista ”co-exhibitor” ja kirjoita ”Co-exhibitor of” -kenttään Music Finland. Stand number -kenttään täytä 6E11.

3. Alennuskoodimme on JA20RC6LS. Hinnan tulisi tämän jälkeen olla 135€ + 19% VAT.