Jazzahead! 2019

Vuosittain Saksan Bremenissä järjestettävä Jazzahead on jazzkentän ammattilaisten tärkeimpänä pidetty kansainvälinen kokoontuminen ja yleisöfestivaali. Jazzahead 2019 järjestetään 25.–28. huhtikuuta.

Jazzahead koostuu korkeatasoisesta showcase-ohjelmistosta sekä musiikkimessuista. Jazzaheadiin saapuu vuosittain noin kolmetuhatta alan ammattilaista (muun muassa levy-yhtiöitä, agentuureja, kustantajia, jakelijoita, tuotantoyhtiöitä, mediaa ja artisteja) sekä lähes 20 000 paikallista ja kansainvälistä konserttivierasta.

Ilmoittautuminen yhteismarkkinointiin

Tervetuloa mukaan suomalaisdelegaattien yhteisiin tapahtumiin ja messuosastolle! Ilmoittautuminen yhteismarkkinointiin on päättynyt. Jos harkitset lähtöä, ota yhteyttä Pietu Arvolaan. Huomaathan, että Jazzaheadiin tulee tämän lisäksi rekisteröityä erikseen. Rekisteröitymisohjeet ja -hinta löytyvät alta.

Music Finlandin järjestämän yhteismarkkinointikokonaisuuden osallistumishinta on 95 € + alv / henkilö. Yhteismarkkinointiin sisältyvät seuraavat palvelut:

  • yhteinen Jazzahead-viestintä ja markkinointimateriaalit
  • räätälöity kutsuvieras- ja verkostoitumistapahtuma sekä Clubnight-passi lauantaina 27.4. “Cool Suomi” klubi-illan yhteydessä
  • yhteispohjoismainen verkostoitumistapahtuma sunnuntaina 28.4. klo 12–14 Kulturzentrum Schlachthofissa
  • messuosaston palvelut

Messuosasto on suomalaisten musiikkiammattilaisten tukikohta Jazzaheadissa. Delegaatit voivat järjestää osastolla omia tapaamisiaan, jonka lisäksi jaamme materiaaleja, autamme verkostoitumisessa ja teemme yhteismarkkinointia. Messuosastomme sijaitsee aiempien vuosien tapaan muiden pohjoismaiden naapurissa, ja sen numero on 6E05.

Suomalaisdelegaatit voivat rekisteröityä Music Finlandin yhteisnäytteilleasettajiksi (co-exhibitor) alennushintaan. Tässä ohjeet rekisteröitymiseen:

Ohjeet rekisteröitymiseen:

1. Ennen rekisteröitymistä luo itsellesi käyttäjätili ja tunnukset täällä. Kun olet saanut vahvistussähköpostin ja tilisi on valmis, kirjaudu salasanallasi sisään Jazzaheadin kotisivulle. Aiemmin Jazzaheadiin osallistuneet voivat aktivoida jo olemassaolevan käyttäjätilinsä tilaamalla uuden salasanan täältä. Koska tapahtuman kotisivut ovat uudistuneet, vanhat salasanat eivät toimi. Seuraa sähköpostiisi tulevia ohjeita ja valitse uusi salasana. Tämän jälkeen voit kirjautua sisään sivustolle.

2. Kirjauduttuasi sisään voit rekisteröityä tapahtumaan. Valitse osallistumisvaihtoehdoista ”co-exhibitor” ja kirjoita ”Co-exhibitor of” -kenttään Music Finland. Stand number -kenttään täytä 6E05.

3. Alennuskoodimme on JA19RC5LS. Hinnan tulisi tämän jälkeen olla 130€ + 19% VAT.

4. Showcasehakemuksen voi jättää vasta kun olet rekisteröitynyt yhteisnäytteilleasettajaksi. Showcase-hakuun pääset klikkaamalla ”my jazzahead”.

Showcase-haku

Jazzaheadin showcase-haku on päättynyt.