Jazzahead! 2016

Messu- ja showcasetapahtuma Jazzahead! järjestetään jälleen 21.–24.4.2016 Saksan Bremenissä.

Jazzaheadin keskiössä ovat kansainvälisen jazzkentän yhteen kokoavat ammattilaismessut oheistapahtumineen. Messujen näytteilleasettajina ja osallistujina ovat alan tärkeimmät kansainväliset vaikuttajat: myyjät, ostajat ja mediavaikuttajat. Päiväohjelmassa on myös paneelikeskustelu- ja luentokokonaisuus. Tärkeässä roolissa on Jazzaheadin korkeatasoinen showcase-festivaali, johon on tänä vuonna valittu mukaan kaksi suomalaista yhtyettä, Mopo ja Oddarrang

Jazzahead 2015 lukuina:

 • 3010 ammattilaisosallistujaa
 • 929 näytteilleasettajaorganisaatiota 55:stä eri maasta
 • yli 110 konserttia neljän päivän aikana

Yhteismarkkinointikokonaisuus ja messuosasto

Messuosasto on suomalaisyritysten tukikohta, jolla osallistujat voivat järjestää tapaamisia ja palavereja. Messuosastolla jaamme materiaaleja, autamme verkostoitumisessa ja teemme yhteismarkkinointia. Suomen osasto on osa pohjoismaista messualuetta ja sen numero on 6E09.

Yhteismarkkinointikokonaisuudessa mukana olevien delegaattien käytössä ovat seuraavat palvelut:

 • Messuosasto tapaamispaikkana ja neuvottelutilana
 • Music Finlandin palvelut osastolla
 • Yhteinen Jazzahead!-tiedotus ja markkinointimateriaalit
 • Verkostoitumistapahtumat: Networking Lunch pe 22.4. sekä suomalais-sveitsiläinen brunssi la 23.4.
 • Aus Finnland –jazzkokoelma: yhteismarkkinoinnissa mukana olevat toimijat saavat nimetä kokoelmalle yhden raidan edustamaltaan artistilta
 • Matkatuet (ks. lisätietoa alla)

Yhteismarkkinointiin osallistumisen hinta on 250 eur (+ alv 24%) / osallistuva organisaatio, artisti tai yritys.

Aus Finnland – matkatuki

Aus Finnland -kärkihankkeen puitteissa Music Finland tukee tänä vuonna yhteismarkkinointihankkeessa mukana olevia toimijoita osallistumalla lento- ja majoituskustannuksiin. Music Finlandin myöntämä tuki on suuruudeltaan 50% edellä mainituista kuluista ja sen voi kohdistaa vain yhden henkilön kuluihin osallistuvaa organisaatiota kohden. Tuemme seuraavia kuluja:

 • lentoliput economy-luokassa
 • majoitus korkeintaan 4 yöltä, huonehinta enintään 150 €/yö

Tuki maksetaan jälkikäteen tositteita vastaan. Huomaa, että osallistujien tulee itsenäisesti hoitaa omat matka- ja majoitusjärjestelynsä.

Rekisteröityminen Jazzaheadiin ja Suomen messuosastolle 29.2. mennessä

Kaikkien Jazzahead-delegaattien tulee rekisteröityä messuille Jazzaheadin www-sivujen kautta. Music Finlandin yhteisnäytteilleasettajana (co-exhibitor) saat rekisteröinnin alennettuun hintaan: 120€ + 19% VAT (normaalihinta 150 € + 19% VAT).

Ohjeet Jazzahead-rekisteröitymiseen löytyvät täältä. Rekisteröityessäsi kirjoita ”Co-exhibitor of”-kohtaan: Music Finland / 6E09

Rekisteröityminen Jazzaheadiin ja Suomen messuosastolle on päättynyt.

Showcase-kokonaisuus

Jazzaheadin kolmipäiväisessä showcasessa lauantai 23.4. on European Jazz Meeting –päivä, jolloin esittäytyy 16 eurooppalaista artistia. Tähän kilpailtuun kokonaisuuteen pääsi tänä vuonna mukaan kaksi suomalaista, Oddarrang ja Mopo.