Ja Ja Ja London kevään 2017 haku

Kevät- ja syyskaudella kuukausittain järjestettävä Ja Ja Ja – A Nordic Music Affair -showcase-klubi on merkittävä uuden pohjoismaisen musiikin foorumi Lontoossa. 

Vuodesta 2009 alkaen Ja Ja Ja – A Nordic Music Affair -klubi ja siihen kuuluva jajajamusic.com -verkkosivu ovat vakiinnuttaneet asemansa keskeisinä pohjoismaisen musiikin lähteinä. Brittimedian ja alan ammattilaisten kuratoima klubi-ilta järjestetään 6-7 kertaa vuodessa The Lexingtonissa, Lontoossa. Klubin yleisöstä keskimäärin 35 prosenttia on ammattilaisia ja median edustajia. Suomalaisartisteista klubilla ovat esiintyneet muun muassa Mirel WagnerLCMDFFrench FilmsMannaSansaPhantom, The New TigersSin Cos TanBurning HeartsDelay Trees, Jaakko Eino Kalevi, Satellite Stories ja Shine 2009

Keväästä 2017 lähtien Ja Ja Ja – A Nordic Music Affair tekee Lontoossa yhteistyötä erilaisten promoottoreiden, klubi-iltojen ja festivaalien kanssa. Keväällä 2017 klubit järjestetään yhteistyössä Gold Dustin (helmikuu), The Great Escapen (maaliskuu) ja DIY Presentsin (huhtikuu) kanssa. 

Hae esiintyjäksi

Klubi-illat järjestetään keväällä 23.2., 30.3. ja 27.4. 
Hakuaika kevään klubeihin päättyy 1.12.2016.

Lataa hakulomake tästä ja lähetä täytetty lomake Katariina Sorsalle 1.12. mennessä.

Esiintyjävalinnat tehdään riippumattoman, brittiammattilaisista koostuvan valitsijaryhmän toimesta yhteistyössä Music Finlandin ja muiden pohjoismaisten vientitoimistojen kanssa. Valinnoissa painotetaan musiikillisten seikkojen lisäksi artistien ajankohtaisuutta, toiminnan ammattimaisuutta ja järjestelmällisyyttä, sekä potentiaalia Britannian markkinoilla. Music Finland myöntää klubeilla esiintyville artisteille 50 prosentin matkatuet lento-, lentokenttäkuljetus-, paikalliskuljetus-, majoitus- ja rahtikuluihin (yritys vaaditaan).

Ja Ja Ja – A Nordic Music Affair on pohjoismaisten musiikkivientiorganisaatioiden yhteenliittymä NOMEXin ylläpitämä kokonaisuus.