Ja Ja Ja Berlin kevään 2017 haku

Ja Ja Ja – A Nordic Music Affair on Berliinissä vuodesta 2014 järjestetty pohjoismaisen musiikin klubi-ilta. Klubi tarjoaa mahdollisuuden pohjoismaisille nouseville artisteille päästä showcase-esiintymään saksalaisen musiikkialan edustajille, medialle ja paikalliselle yleisölle. Ja Ja Ja – A Nordic Music Affair järjestetään 9.2., 9.3., 6.4. ja 4.5 tunnetulla Musik und Frieden-yöklubilla Berliinissä. 

Ja Ja Ja – A Nordic Music Affairin Saksan mediapartnereina toimivat FluxBauta pyörittävä FluxFM sekä arvostettu verkkomedia Nothing But Hope and Passion ja Zitty Magazine. Sosiaalisen median PR:stä vastaa pitkään pohjoismaisen musiikin parissa työskennellyt Nordic By Nature, ja keikkapromoottorina toimii Schonberg Concerts. Ja Ja Ja – A Nordic Music Affair on pohjoismaisten musiikkivientiorganisaatioiden yhteenliittymä NOMEXin ylläpitämä kokonaisuus.

Suomalaisartisteista klubilla ovat esiintyneet muun muassa Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS?, NEØV, View, Manna, Hisser, Eva & Manu and Noah Kin

Ja Ja Ja – A Nordic Music Affair –klubia ei järjestetä enää vuonna 2017 Hampurissa ja näin ollen kaksoisesiintymisiä Saksassa (Hampuri ja Berliini) ei enää pidetä.

Hae esiintyjäksi

Kevään 2017 Ja Ja Ja – A Nordic Music Affair -klubit järjestetään 9.2., 9.3., 6.4. ja 4.5. Voit hakea kevään klubeille täyttämällä lomakkeen tästä ja palauttamalla sen Katariina Sorsalle. Kevään klubien hakuaika päättyy 1.12.2016. 

Esiintyjävalinnat tekee riippumaton, saksalaisammattilaisista koostuva valitsijaryhmä yhteistyössä Music Finlandin kanssa. Valinnoissa painotetaan musiikillisten seikkojen lisäksi artistien ajankohtaisuutta, toiminnan ammattimaisuutta ja järjestelmällisyyttä, sekä potentiaalia paikallismarkkinoilla.

Music Finland myöntää klubilla ja festivaalilla esiintyville artisteille 50 prosentin matkatuet lento-, lentokenttäkuljetus-, paikalliskuljetus-, majoitus- ja rahtikuluihin (yritys vaaditaan). Lisäksi klubin lipputulot jaetaan kokonaisuudessaan esiintyville artisteille.