Ja Ja Ja – A Nordic Music Affair -klubien artistihaku on avautunut

Kevät- ja syyskaudella kuukausittain järjestettävä showcase-klubi Ja Ja Ja – A Nordic Music Affair on tärkeä uuden pohjoismaisen musiikin foorumi Lontoossa ja Berliinissä. Klubi tarjoaa nouseville artisteille ja yhtyeille mahdollisuuden esiintyä paikallisille musiikkialan edustajille, medialle ja yleisölle. Suomesta klubeilla ovat esiintyneet muiden muassa Mirel Wagner, LCMDF, Have You Ever Seen The Jane Fonda Aerobic VHS?, NEØV, View, Manna, Hisser, Eva & Manu, Burning Hearts, Sansa ja Noah Kin.


Berliinissä tapahtuma järjestetään arvostetulla FluxBau-klubilla 7.9., 5.10. ja 9.11. ja Lontoossa The Lexington -klubilla 28.9., 26.10. ja 30.11. Aikaisempina vuosina nähtyjä Saksan Ja Ja Ja -klubeja (Hampuri ja Berliini) kaksoisesiintymisineen ei tänä vuonna enää järjestetä.

Syksyn 2017 klubi-iltojen hakuaika päättyy 26.5.2017. Lataa hakulomake Berliinin tapahtumiin tästä, ja Lontoon tapahtumiin tästä. Lähetä täytetty lomake sähköpostitse Niko Kankaalle toukokuun 26. päivään mennessä.

Esiintyjävalinnat tekee molemmissa kaupungeissa riippumaton, ammattilaisista koostuva valitsijaryhmä yhteistyössä Music Finlandin kanssa. Valinnoissa painotetaan musiikillisten seikkojen lisäksi artistien ajankohtaisuutta, toiminnan ammattimaisuutta ja järjestelmällisyyttä, sekä potentiaalia paikallismarkkinoilla.

Music Finland myöntää klubilla ja festivaalilla esiintyville artisteille 50 prosentin matkatuet lento-, lentokenttäkuljetus-, paikalliskuljetus-, majoitus- ja rahtikuluihin (yritys vaaditaan). Lisäksi klubin lipputulot jaetaan kokonaisuudessaan esiintyville artisteille.

Ja Ja Ja – A Nordic Music Affair on pohjoismaisten musiikkivientiorganisaatioiden yhteenliittymän NOMEXin ylläpitämä kokonaisuus.