Ja Ja Ja -klubien artistihaku keväälle 2020 on avautunut

Jo kymmenen vuoden ajan kevät- ja syyskaudella kuukausittain järjestetty showcase-klubi Ja Ja Ja – A Nordic Music Affair on tärkeä uuden pohjoismaisen musiikin foorumi Lontoossa ja Berliinissä. 

Klubi tarjoaa nouseville artisteille ja yhtyeille mahdollisuuden esiintyä paikallisille musiikkialan edustajille, medialle ja yleisölle. Suomesta klubeilla ovat esiintyneet muiden muassa Mirel Wagner, LCMDF, Lake Jons, NEØV, View, The Holy, Jaakko Eino Kalevi, Jesse Markin, Detalji, Satellite Stories ja Robin Packalen.

Berliinissä tapahtuma järjestetään ensi keväänä arvostetulla FluxBau-klubilla 12.3., 16.4. ja 7.5. sekä Lontoossa The Lexington -klubilla 13.2., 26.3. ja 23.4.

Täytä esiintymishakemus osoitteessa https://jajajamusic.com/submissions. Kevään 2020 klubi-iltojen hakuaika päättyy 22.11.2019. 

Esiintyjävalinnat tekee molemmissa kaupungeissa riippumaton, ammattilaisista koostuva valitsijaryhmä yhteistyössä Music Finlandin kanssa. Valinnoissa painotetaan musiikillisten seikkojen lisäksi artistien ajankohtaisuutta, toiminnan ammattimaisuutta ja järjestelmällisyyttä, sekä potentiaalia paikallismarkkinoilla.

Music Finland myöntää klubi-illoissa esiintyville artisteille 50 prosentin matkatuet lento-, lentokenttäkuljetus-, paikalliskuljetus-, majoitus- ja rahtikuluihin (yritys vaaditaan). Lisäksi klubin lipputulot jaetaan kokonaisuudessaan esiintyville artisteille.

Ja Ja Ja – A Nordic Music Affair on pohjoismaisten musiikkivientiorganisaatioiden yhteenliittymän NOMEXin ylläpitämä kokonaisuus.