International Live Music Conference (ILMC) 2013

ILMC kerää kaikki merkittävimmät live-alan toimijat Lontooseen 8.-10. maaliskuuta 2013. Livesektorille ja medialle suunnattu tapahtuma juhlistaa tänä vuonna 25-vuotista taivaltaan, joka myös näkyy konferenssin teemassa ja ohjelmassa. 

Osallistuminen tapahtumaan

ILMC on kutsutapahtuma, ja ensimmäistä kertaa osallistuvien tulee saada kaksi suositusta aiemmin tapahtumaan osallistuneilta ammattilaisilta. Rekisteröityminen tapahtumaan tapahtuu ILMC:n sivuilla.

Music Finland hakee ja myönnettäessä koordinoi työ- ja elinkeinoministeriön matkatuet tapahtuman yhteismarkkinointiin osallistuville suomalaisille yrityksille ja artisteille. Tukien saaminen edellyttää Music Finlandin osallistumissopimuksen täyttämistä. Tämän lisäksi yrityksen tulee olla ennakkoperintärekisterissä, eikä sillä saa olla verovelkaa. Sopimuksella yritys sitoutuu osallistumaan ILMC -yhteismarkkinointikokonaisuuteen omakustannushintaan:

•  PK-yritykset: kokonaishinta 100,00 €(+alv 24 %), josta työ- ja elinkeinoministeriön tuen osuus 50,00 €

•  Isot yritykset: kokonaishinta 100,00 €(+alv 24 %), josta työ- ja elinkeinoministeriön tuen osuus 25,00 €

•  Ei-avustuskelpoiset: kokonaishinta 100,00 €(+ alv 24 %)

Hintoihin ei sisälly tapahtumarekisteröintejä. Yritys vastaa itse tapahtumaan rekisteröitymisestä.

Osallistumissopimusten jättämisen deadline on 4.3.2012. Lataa sopimus tästä, ja palauta se täytettynä osoitteeseen assistant@musicfinland.fi tai postitse osoitteeseen Lauttasaarentie 1, 2. krs, 00200 Helsinki. Osallistumissopimuksen mukana tulee lähettää myös verovelkatodistus, joka ei saa olla kahta kuukautta vanhempi (www.vero.fi/verovelkatodistus).

Työ- ja elinkeinoministeriön matkatuet

Ennakkoperintärekisterissä oleville pk-yrityksille matkatuki on toteutuessaan enintään 50 prosenttia ja suurille yrityksille enintään 25 prosenttia. Yrityksen kokoluokka määräytyy omistajakonsernin tietojen perusteella. Tukea voidaan anoa seuraaville vientimatkaan liittyville kuluille:

  • rekisteröinti tapahtumaan
  • lennot tai muu matkustustapa (tuet vain turisti/economy -luokan mukaan, ei business- tai I-luokassa)
  • lentokenttäkuljetukset
  • mahdollinen menorahti
  • mahdolliset viisumit
  • majoituskustannukset
  • päivärahat tapahtuma-ajalta

Lisätietoa tuesta löytyy osallistumissopimuksesta.

Tukien maksamisen edellytyksenä on, että osallistuva yritys toimittaa Music Finlandin tiliselvitysohjeen mukaisen tiliselvityslaskun sekä selvityksen yrityskohtaisista investoinneista ja vastaa tulos- ja palautekyselyyn annettuun määräaikaan mennessä. Tiliselvitysohjeet ja palautekysely lähetetään osallistujille tapahtuman jälkeen.