Infotilaisuus biisinkirjoittajille: Write songs for the Chinese market

Kiinan kasvava talous ja 1,4 miljardia asukasta on tuonut kovan kysynnän myös luoville sisällöille. Jatkuvasti kasvava paikallisten artistien ja musiikkiyhtiöiden määrä tuo paljon mahdollisuuksia biisien myyntiin Kiinan markkinalle.

Music Finland järjestää yhdessä EARS on Helsinki -tapahtuman kanssa infotilaisuuden biisinkirjoittajille. Music Finlandin toimistolla (Urho Kekkosen katu 2 C) 14.2. kello 17:00–18:30 pidettävässä tilaisuudessa kerrotaan Kiinan markkinan mahdollisuuksista biisinkirjoittajille, kiinalaisen popmusiikin erityispiirteistä ja konkreettisista ajankohtaisista mahdollisuuksista. Puhujana Korean ja Kiinan biisi- ja kustannusalan kokenut osaaja Tony Oh (Jam Factory Music Publishing). Tilaisuus on englanninkielinen.

Tarjolla on esimerkiksi suoria biisiliidejä Kiinalaisille artisteille. Laulunkirjoittajia kehotetaan järjestämään co-write-sessioita perjantaille 15.2., jolloin työpäivän tulokset ehtii vielä esittelemään puhujalle hänen Suomessa ollessaan ja saada niistä palautetta.

Tilaisuuteen osallistuvat kirjoittajat ovat tervetulleita samana iltana 14.2. järjestettäviin EARS on Helsingin bileisiin alkaen kello 19:00 teatteri WHS Unionissa (Siltavuorenranta 18).

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta.

Katso myös EARS on Helsingin konferenssiohjelma täältä.