Tapaa Flow Festivalin kansainväliset ammattilaisvieraat

Music Finland järjestää Flow Festivalin yhteydessä kaksi verkostoitumistilaisuutta, joissa on mahdollisuus tavata tapahtumaan saapuvia kansainvälisiä vieraita. 

Torstaina 10.8. järjestettävässä afterwork-tapahtumassa tapaat Music Finlandin kutsuvieraat ja brunssilla lauantaina 12.8. on mukana myös noin kuusikymmentä Flow'n ulkomaista kutsuvierasta. Ilmoittaudu tapahtumiin alempana löytyvästä linkistä.

Mikäli haluat tavata vieraitamme muuna aikana festivaalin yhteydessä, ota yhteyttä!


Afterwork – Meet the Flow Guests

To 10.8., klo 16.30–18.30 

Paikka: Music Finlandin toimisto, Urho Kekkosen katu 2C, 6. krs.

Brunssi 

La 12.8., klo 13.00

Paikka: Hotel F6, Fabianinkatu 6

HUOM! Brunssin paikkamäärä on rajoitettu, ja tästä syystä 15 ensiksi ilmoittautunutta mahtuu mukaan. Ilmoittaudu siis nopeasti.

Ilmoittautuminen 

Ilmoittaudu kumpaankiin tilaisuuteen tämän linkin kautta.

Vieraat

Anna Kopaniarz (OFF! Festival)
Arvostetun ja korkeatasoisen puolalaisen OFF! Festivalin promoottori.
https://www.linkedin.com/in/anna-kopaniarz-513a62108/?ppe=1 

Doug Croy (Paradigm Agency)
Doug Croy on työskennellyt vuodesta 2011 amerikkalaisen Windish Agencyn keikkamyyjänä, joka tämän vuoden alussa siirtyi osaksi jättiläismäistä Paradigm-ohjelmatoimistoa. Croyn edustamiin artisteihin kuuluvat esimerkiksi MØ, Tove Lo, Bibi Bourelly, Icona Pop, Elliphant, King Krule, Blue Hawaii, Grieves, Hunded Waters, Jon Hopkins, Big Boi, Ghostface Killah, Doldrums, The Rentals, Broods ja Niki & The Dove. Paradigm on puolestaan yksi maailman johtavista ohjelmatoimistoista, ja sen valikoimiin kuuluu maailmantähtiä kuten Aerosmith, Ed Sheeran, The Black Keys, Coldplay ja Imagine Dragons. 

https://www.linkedin.com/in/doug-croy-83a7a910/

Meredith Croy (Songkick)
Meredith Croy vastaa keikkatietoja ja konserttilippuja tarjoavan Songkick-yhtiön artistisuhteista. Songkickin mobiilisovellus ja internet-palvelu toimii tällä hetkellä 61 maassa.

https://www.linkedin.com/in/meredithcroy/

Martin Laurentius

Vuoden jazztoimittajaksi tänä vuonna Jazzahead-tapahtumassa nimetty Martin Laurentius on toiminut vuodesta 1995 toimittajana, kirjoittaen muun muassa jazz-julkaisu Jazz Thingiin, Die Zeit -viikkolehteen sekä moniin erikoislehtiin ja toimii jazz-asiantuntijana Saksan yleisradiossa. 

Lue Martin Laurentiuksen haastattelu täältä.