Finest Sounds Trade Mission 2018

Music Finland ja Music Estonia järjestävät toukokuussa 2018 suomalaiselle ja virolaiselle musiikkialalle vientimatkan Tokioon. 

Vientimatkan ohjelma tapahtuu aikavälillä 21.–27.5.2018. Matka koostuu erilaisista verkostoitumistilaisuuksista japanilaisten musiikkialan toimijoiden kanssa sekä seminaarisisällöistä, biisileiristä ja showcase-keikoista. Ohjelma ja sisällöt tarkentuvat kevään aikana.

Kirjoittajia haussa vientimatkan biisileirille

Finest Sounds -vientimatkan yhteydessä järjestetään biisinkirjoitusleiri yhteistyössä Sony Music Publishing Japanin kanssa. 22.–25.5. järjestettävällä leirillä suomalaiset ja virolaiset musiikintekijät työskentelevät japanilaisten kollegoidensa kanssa co-write-sessioissa.

Musiikintekijät ja heidän kustantajansa ovat oikeutettuja matkatukeen, jota maksetaan matkan osallistujamäärästä riippuen noin 65-75 prosenttia hyväksytyistä matkakuluista.

Voit hakea kirjoittajallesi paikkaa leiriltä lähettämällä sähköpostia Riku Salomaalle 9.3. mennessä.

Finest Sounds on suomalais-virolainen yhteistyöhanke, jota toteuttavat TAMK, Musiikki & Media, HUMAK, Music Finland, Music Estonia, Tallinn Music Week ja Tallinnan yliopisto. Hanke luo uusia yhteistyömalleja musiikkialan ja muiden toimialojen yritysten välille. Hankkeen tavoitteena on kasvattaa yritysten näkyvyyttä ja myyntiä Japanissa. Finest Sounds -hanketta rahoittaa Central Baltic Programme 2014-2020.