Elokuva- ja mediasäveltäjien vientivalmennus: Hollywood State of Mind

Music Finland tuo lokakuun alussa Suomeen jälleen elokuvamusiikkialan huippuammattilaisia maailmalta. 

Los Angelesista elokuva- ja mediasäveltäjiä saapuvat valmentamaan kokeneet Chandler Poling White Bear PR -toimistosta sekä Jeff Jernigan Kraft-Engel Managementista.

White Bear on Hollywoodista käsin toimiva elokuva-, tv- ja mediateollisuuteen erikoistunut pr-toimisto, joka tarjoaa markkinointi-, tiedotus- ja verkostoitumispalveluita säveltäjille, biisinkirjoittajille ja music supervisoreille. 

Kraft-Engel Management on yksi maailman johtavista elokuva-, tv-, media- ja teatterisäveltäjiä edustavista agentuureista. Heidän laajaan asiakasjoukkoonsa kuuluvat mm. Danny Elfman, Angelo Badalamenti, Moby, Jon Brion, The Crystal Method, Kyle Dixon & Michael Stein, Mark Isham, Trevor Horn, Michael Penn, Sondre Lerche ja Marc Shaiman. 

Lue lisää ammattilaisvieraista

Valmennustilaisuus ja mentorointitapaamiset

Chandler Polingin ja Jeff Jerniganin vetämä valmennustilaisuus järjestetään keskiviikkona 2.10. klo 10–12 Music Finlandin toimistolla (Urho Kekkosen katu 2 C, 6 krs. Helsinki). Iltapäivällä valmennus jatkuu kahdenkeskisinä mentorointitapaamisina valituille säveltäjille. Keskiviikon 2.10. lisäksi mentorointitapaamisia järjestetään tarvittaessa myös Tampereella Musiikki & Media -tapahtuman yhteydessä 3.–4.10.2019.

Ilmoittautuminen valmennukseen on päättynyt.

Vientivalmennuksessa paneudutaan elokuvasäveltäjälle oleellisiin verkostoihin ja yhteistyökumppaneihin. Painotus on erityisesti USA:n markkinoissa: Millaisen tiimin elokuvasäveltäjä tarvitsee? Miten yhteistyö agentuurin ja pr-toimiston kanssa käytännössä toimii? Miten rakennetaan elokuva- ja mediasäveltäjän menestyksekäs kansainvälinen ura, ja miten säveltäjän työtä ja osaamista kannattaa markkinoida.

Mentorointitapaamisiin valitaan noin 10 säveltäjää hakemusten perusteella. Valintakriteereinä ovat säveltäjän kokemus, menestys Suomessa ja ulkomailla sekä kansainvälinen potentiaali. Kahdenkeskisissä mentorointitapaamisissa etusijalla ovat ne säveltäjät, jotka osallistuvat Musiikki & Media -tapahtumaan.

Score! Workshop Musiikki & Mediassa 3.10. klo 15:15–17:15

Valmennustilaisuuden yhtenä tarkoituksena on valmentaa säveltäjiä kohtaamaan kansainvälisiä music supervisoreita eli musiikkipäälliköitä Musiikki & Media -tapahtumassa Tampereella.

Musiikki & Mediassa järjestetään Score! Workshop, jossa elokuva- ja mediasäveltäjät pääsevät esittäytymään noin kymmenelle music supervisorille eri puolilta maailmaa. 

Huomioi, että Score! Workshopiin osallistuminen edellyttää rekisteröitymisen Musiikki & Media -tapahtumaan.

Ilmoittaudu Score! Workshopiin täällä 18.9. mennessä.