Elokuva- ja mediasäveltäjien vientivalmennus: Hollywood State of Mind

Music Finland tuo lokakuun alussa Suomeen jälleen elokuvamusiikkialan huippuammattilaisia maailmalta. 

Los Angelesista elokuva- ja mediasäveltäjiä saapuvat valmentamaan kokeneet Chandler Poling White Bear PR -toimistosta sekä Jeff Jernigan Kraft-Engel Managementista.

White Bear on Hollywoodista käsin toimiva elokuva-, tv- ja mediateollisuuteen erikoistunut pr-toimisto, joka tarjoaa markkinointi-, tiedotus- ja verkostoitumispalveluita säveltäjille, biisinkirjoittajille ja music supervisoreille. 

Kraft-Engel Management on yksi maailman johtavista elokuva-, tv-, media- ja teatterisäveltäjiä edustavista agentuureista. Heidän laajaan asiakasjoukkoonsa kuuluvat mm. Danny Elfman, Angelo Badalamenti, Moby, Jon Brion, The Crystal Method, Kyle Dixon & Michael Stein, Mark Isham, Trevor Horn, Michael Penn, Sondre Lerche ja Marc Shaiman. 

Valmennustilaisuus ja mentorointitapaamiset

Ilmoittaudu mukaan vientivalmennukseen ja hae mentorointiin täällä 13.9. mennessä.

Valmennustilaisuus järjestetään keskiviikkona 2.10. klo 10–16 välillä Music Finlandin toimistolla (Urho Kekkosen katu 2 C, 6 krs. Helsinki, aikataulu tarkentuu). Päivään kuuluu avoimen vientivalmennustilaisuuden lisäksi kahdenkeskisiä mentorointitapaamisia mentorointiin valituille säveltäjille.

Vientivalmennuksessa paneudutaan elokuvasäveltäjälle oleellisiin verkostoihin ja yhteistyökumppaneihin. Painotus on erityisesti USA:n markkinoissa: Millaisen tiimin elokuvasäveltäjä tarvitsee? Miten yhteistyö agentuurin ja pr-toimiston kanssa käytännössä toimii? Miten rakennetaan elokuva- ja mediasäveltäjän menestyksekäs kansainvälinen ura, ja miten säveltäjän työtä ja osaamista kannattaa markkinoida.

Mentorointitapaamisiin valitaan noin 10 säveltäjää hakemusten perusteella. Valintakriteereinä ovat säveltäjän kokemus, menestys Suomessa ja ulkomailla sekä kansainvälinen potentiaali. Kahdenkeskisissä mentorointitapaamisissa etusijalla ovat ne säveltäjät, jotka osallistuvat Musiikki & Media -tapahtumaan. Keskiviikon 2.10. lisäksi mentorointitapaamisia järjestetään valituille myös Tampereella Musiikki & Media -tapahtuman yhteydessä 3.–4.10.2019. 

Score! Workshop Musiikki & Mediassa 3.–4.10.

Valmennustilaisuuden yhtenä tarkoituksena on valmentaa säveltäjiä kohtaamaan kansainvälisiä music supervisoreita eli musiikkipäälliköitä Musiikki & Media -tapahtumassa Tampereella.

Musiikki & Mediassa järjestetään Score! Workshop, jossa elokuva- ja mediasäveltäjät pääsevät esittäytymään noin kymmenelle music supervisorille eri puolilta maailmaa. Tarkempi tapahtumapaikka ja kellonaika ilmoitetaan myöhemmin. 

Huomioi, että Score! Workshopiin osallistuminen edellyttää rekisteröitymisen Musiikki & Media -tapahtumaan.

Ilmoittaudu Score! Workshopiin täällä 18.9. mennessä.