Elokuva- ja mediasäveltäjien vientimatka Lontooseen 2023

Music Finland järjestää elokuva- ja mediasäveltäjien vientimatkan Lontooseen 10. – 11.5.2023. Vientimatka on kaksipäiväinen verkostoitumismatka kansainvälistä uraa rakentaville elokuva- ja mediasäveltäjille.

Matkan ohjelma sisältää tapaamisia agenttien, kustantajien, elokuvantekijöiden, music supervisoreiden ja muiden säveltäjien uran kannalta olennaisten ammattilaisten kanssa. Sisällöt ovat yritysvierailuja, paneeleja tai presentaatioita, musiikin kuuntelutilaisuuksia ja verkostoitumistilaisuuksia. Ohjelman tuottaa paikallinen yhteistyökumppani.

Vientimatka järjestetään osittain samanaikaisesti pop-asiakkaiden vientimatkan kanssa, ja osa näiden matkojen ohjelmasta onkin yhteistä.

Vientimatkalle valitaan 5-6 mediasäveltäjää. Hakemuksessa hakijan tulee toimittaa mm. säveltäjän biografia sekä perustelu siihen, miksi säveltäjälle Iso-Britannian markkina on tärkeä ja ajankohtainen hänelle. Valinnoissa painotetaan säveltäjän vientipotentiaalia kohdemarkkinalle ja matkan ajankohtaisuutta. Säveltäjä järjestää ja maksaa matka- ja majoituskulunsa itse. Music Finland maksaa osallistuville säveltäjille matkatukena korkeintaan 50 prosenttia aiheutuneista kuluista, kuitenkin enimmillään 500 euroa osallistujaa kohden. Matkatuki maksetaan takautuvasti tositteita vastaan.

Hae mukaan vientimatkalle viimeistään 26.2. tästä linkistä.

Valinnoista ilmoitetaan maaliskuun puoleenväliin mennessä.