EARS on Helsinki

Europe-Asia Roundtable Sessions on luovien alojen ammattilaisille suunnattu seminaarisarja ja verkkomedia, joka esittelee Aasian luovien alojen ilmiöitä ja tekijöitä. EARS auttaa rakentamaan pitkäjänteisiä suhteita Euroopan ja Aasian välillä kokoamalla säännöllisesti yhteen alan kansainväliset vaikuttajat.

Seuraavan kerran EARS tuo Aasian luovan teollisuuden avainhenkilöt Helsinkiin 25.–28.8.2016. Elokuisen tapahtuman ohjelma koostuu ammattilaispuheenvuoroista, paneelikeskusteluista, verkostoitumistilaisuuksista ja tapaamisista. EARS on Helsinki tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden edistää suhteita Aasiaan.

Katso esittely EARSin musiikkialalle olennaisista puhujista ja vieraista täältä.Tutustu tapahtuman ohjelmaan täältä: http://ears.asia/helsinki-2016/

Sessiot biisintekijöille

EARSin yhteydessä Helsinkiin on tulossa korealaisia hiphop-artisteja. Music Finland auttaa suomalaisia musiikintekijöitä ja tuottajia järjestämään sessioita artistien kanssa. Lisätietoja Katariina Sorsalta: katariina.sorsa@musicfinland.fi

Rekisteröityminen

Musiikkialan toimijoille on tarjolla tarjoushinta tapahtuman osallistumismaksusta. Ota yhteyttä Rikuun tai Katariinaan alennuskoodin saamiseksi.

Tapahtumaan rekisteröityminen on päättynyt.