Classical:NEXT 2024

Klassisen musiikin ammattilaiset yhteen kokoava Classical:NEXT järjestetään 13.-17.5.2024 Berliinissä Saksassa.

Classical:NEXT pitää sisällään ammattilaismessut, showcase-esityksiä, paneelikeskusteluja ja seminaareja. Paikalle saapuu laaja kirjo kansainvälisiä klassisen musiikin toimijoita, kuten tuottajia, kustantajia, orkestereita ja levy-yhtiöitä. Kasvava tapahtuma kokoaa yli 1200 delegaattia lähes 50 maasta ympäri maailman.

Tapahtuman showcase-ohjelmaan sisältyy tänä vuonna yksi suomalainen esiintyjä, Ensemble Gamut!

Infotilaisuus Classical:Nextiin lähtijöille

Järjestämme tämän vuoden Classical:Next-osallistujille infotilaisuuden verkossa maanantaina 29.4. kello 14–15. Lähetämme osallistumislinkin messuosastolle ilmoittautuneille 25.4. mennessä – mikäli et ole saanut linkkiä tai tarvitset lisätietoja infotilaisuudesta, ota yhteyttä Tuuli Eloon.

Osallistuminen Music Finlandin messuosastolle ja yhteismarkkinointiin

Music Finland osallistuu kevään 2024 Classical:NEXT-tapahtumaan yhteispohjoismaisella messuosastolla. Yhteismarkkinointiin ilmoittautuminen on päättynyt.

Osallistuminen yhteismarkkinointiin on maksutonta, ja se sisältää pääsyn Music Finlandin kokoamaan delegaattiesitteeseen, jota jaamme messuosastolla, sekä yhteispohjoismaisen messuosaston käytön neuvottelu- ja tapaamispaikkana. Koska Suomella ei tällä kertaa ole tapahtumassa varsinaista omaa messuosastoa, tilaa delegaattien omille esitteille ym. materiaaleille on osastolla hyvin rajallisesti.

Jokainen delegaatti huolehtii matkajärjestelyistään sekä rekisteröitymisestä tapahtumaan itse. Lisätiedot ja hinnaston löydät tapahtuman kotisivuilla.