Classical:NEXT 2022

Klassisen musiikin ammattilaiset yhteen kokoava Classical:NEXT järjestetään 17.-20.5. Saksan Hannoverissa.

Tapahtuma pitää sisällään ammattilaismessut, showcase-esityksiä, paneelikeskusteluja ja seminaareja. Paikalle saapuu laaja kirjo kansainvälisiä klassisen musiikin toimijoita, kuten tuottajia, kustantajia, orkestereita ja levy-yhtiöitä. Kasvava tapahtuma kokoaa yli 1200 delegaattia lähes 50 maasta ympäri maailman.

Osallistuminen Music Finlandin yhteismarkkinointiin

Toivotamme kotimaiset alan toimijat tervetulleiksi mukaan messuosastollemme. Osallistujien on mahdollista saada sekä toiminnalleen että tuotteilleen näkyvyyttä ja käyttää osastoa neuvottelu- ja tapaamispaikkana. Music Finlandin henkilökunta vastaa kaikista messuosastoon liittyvistä käytännön järjestelyistä ja huolehtii asiakaspalvelusta tarvittaessa kaikkien osallistujien puolesta.

Yhteismarkkinointiin osallistuminen maksaa 100€ + alv. Hinta ei sisällä itse tapahtuman rekisteröintimaksua, mutta osallistumalla yhteismarkkinointiin sen saa alennettuun hintaan.

Tärkeää: ilmoittaudu ensin yhteismarkkinointiin ja saatuasi alennuskoodin sähköpostiisi, voit rekisteröityä sopimushinnalla tapahtumaan.

Ilmoittautumiset yhteismarkkinointiin viimeistään perjantaina 8.4. tämän linkin kautta.

Osallistujien tulee itsenäisesti hoitaa omat matka- ja majoitusjärjestelynsä sekä rekisteröityminen tapahtumaan. Rekisteröintihinnat yhteismarkkinointiin osallistuville:

18.2. asti 270€ + alv. (normaali 320€)

18.3. asti 310€ + alv. (normaali 370€)

22.4. asti 340€ + alv. (normaali 410€)

Tapahtuman kotisivut