PERUTTU: Classical:NEXT 2021

* * PÄIVITYS 20.8.: Classical:NEXT 2021 on peruttu Hollannin uusien COVID-19 -pandemiasta johtuvien tapahtumarajoitusten vuoksi. * *

Klassisen musiikin ammattilaiset yhteen kokoava Classical:NEXT pidetään tänä vuonna poikkeuksellisesti syyskuussa 27.–30.9. Rotterdamissa, Hollannissa.

Tapahtuma pitää sisällään ammattilaismessut, showcase-esityksiä, paneelikeskusteluja ja seminaareja. Paikalla on laaja kirjo kansainvälisiä klassisen ja nykymusiikin toimijoita kuten tuottajia, agentteja, kustantajia, muusikoita, orkestereita ja levy-yhtiöitä. Osallistujamäärältään kasvussa oleva tapahtuma kokoaa normaalisti yli 1200 ammattilaista lähes 50 maasta ympäri maailman.

Osallistuminen Music Finlandin yhteismarkkinointiin

Music Finland toteuttaa tapahtumaan oman messuosaston, jolle se toivottaa kotimaiset alan toimijat tervetulleiksi mukaan. Osastolle osallistuvien on mahdollista saada sekä toiminnalleen että tuotteilleen näkyvyyttä ja käyttää osastoa neuvottelu- ja tapaamispaikkana. Music Finlandin henkilökunta vastaa kaikista messuosastoon liittyvistä käytännön järjestelyistä ja huolehtii asiakaspalvelusta tarvittaessa kaikkien osallistujien puolesta.

HUOM! Yhteismarkkinointiin osallistuminen on tänä vuonna poikkeuksellisesti maksutonta.

Osallistumalla yhteismarkkinointiin saa alennetun rekisteröintihinnan tapahtumaan. Tärkeää: ilmoittaudu ensin yhteismarkkinointiin ja saatuasi alennuskoodin sähköpostiisi voit rekisteröityä sopimushinnalla varsinaiseen tapahtumaan.

Ilmoittautumiset yhteismarkkinointiin viimeistään 13.8. tämän linkin kautta.

Osallistujien tulee itsenäisesti hoitaa omat matka- ja majoitusjärjestelynsä sekä rekisteröityminen tapahtumaan. Rekisteröintihinnat yhteismarkkinointiin osallistuville:

30.7. asti hinta 310€ (normaali 370€)

3.9. asti hinta 340€ (normaali 410€)

24.9. asti hinta 360€ (normaali 430€)

Tapahtuman kotisivut