Classical:NEXT 2021

Classical:NEXT kokoaa yhteen klassisen musiikin ja nykymusiikin ammattilaisia Euroopasta ja muualta maailmasta. Tapahtuma koostuu taidemusiikkikentän toimijoita esittelevistä messuista, showcase-esityksistä ja seminaariohjelmasta.

Vuoden 2021 Classical:NEXT on siirretty koronaviruspandemian takia toukokuulta syyskuulle. Tapahtuma aiotaan järjestää Rotterdamissa Alankomaissa 27.–30.9.2021. Mikäli Classical:NEXT 2021 toteutuu ja matkustusrajoitukset sen sallivat, osallistuu Music Finland tapahtumaan omalla messuosastollaan ja koordinoi yhteisvientihankkeen suomalaisdelegaateille. Haku yhteismarkkinointiin avautuu myöhemmin tällä sivulla.

Classical:NEXT tarjoaa mahdollisuuden verkostoitumiseen, uusien yhteistyökumppanuuksien luomiseen sekä alan ajankohtaisista teemoista keskustelemiseen. Vuoden 2019 Classical:NEXTiin osallistui 1300 delegaattia 740 eri organisaatiosta eri puolilta maailmaa. Vuonna 2020 tapahtuma peruttiin, mutta kuluneen vuoden aikana Classical:NEXTin verkkosivuilla on tarjottu virtuaalista seminaariohjelmaa rekisteröityneille delegaateille.

Lisätietoa Classical:NEXTin sivuilla: https://www.classicalnext.com