Classical:NEXT 2020

Music Finland osallistuu De Doelenissa Rotterdamissa 18.–21.5.2020 järjestettävään Classical:NEXT -tapahtumaan. 

Classical:NEXT on vuosittainen tapahtuma, joka kokoaa yhteen klassisen musiikin ja nykymusiikin ammattilaisia Euroopasta ja muualta maailmasta. Tapahtuma koostuu taidemusiikkiorganisaatioita esittelevistä messuista, showcase-esityksistä ja seminaariohjelmasta. 

Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden verkostoitumiseen, uusien yhteistyökumppanuuksien luomiseen sekä alan ajankohtaisista teemoista keskustelemiseen. Vuoden 2019 Classical:NEXTiin osallistui 1300 delegaattia 740 eri organisaatiosta eri puolilta maailmaa.

Ilmoittaudu Music Finlandin messuosastolle (nro 83–84)

Yhteisosastolle osallistuvat saavat näkyvyyttä toiminnalleen ja tuotteilleen, ja osastoa voi käyttää neuvottelu- ja tapaamispaikkana. Music Finlandin henkilökunta vastaa kaikista yhteisosastoon liittyvistä käytännön järjestelyistä ja huolehtii asiakaspalvelusta. Yhteisosastolle ilmoittautumisen lisäksi Classical:NEXT edellyttää osallistujilta oman rekisteröitymisen tapahtumaan.

Ilmoittaudu mukaan yhteisosastolle tämän linkin kautta viimeistään 28. helmikuuta. Ilmoittautumisen jälkeen saat sähköpostiisi ohjeet tapahtumaan rekisteröitymisestä sekä alennuskoodin rekisteröitymismaksua varten.  

Music Finlandin messuosastolle osallistuminen maksaa 100 euroa (+alv 24%) osallistuvaa organisaatiota kohden, minkä lisäksi osallistujat maksavat itse omat matka- ja majoituskulunsa sekä tapahtuman edellyttämän rekisteröitymismaksun. Osallistujien tulee hoitaa matka- ja majoitusjärjestelynsä sekä rekisteröityminen tapahtumaan itse.

Kaikki yhteisosastolle osallistuvat saavat Music Finlandilta alennuskoodin, jolla rekisteröitymishinta on perjantaihin 6.3. saakka 310 euroa/henkilö (norm. 370 €/hlö). Sen jälkeen rekisteröitymishinta nousee portaittain tapahtuman alkamispäivään asti.

Lisätietokyselyt Music Finlandin vientipäällikkö Tuuli Elolle (tuuli.elo@musicfinland.fi).

Lisätietoa tapahtumasta löydät Classical:NEXTin sivuilta