Classical:NEXT 2020: osa tapahtuman sisällöistä verkossa.

Classical:NEXT -tapahtuma on tältä vuodelta peruttu, mutta osa seminaarisisällöstä toteutetaan verkossa.

Classical:NEXT 2020 -tapahtumaa ei järjestetä tänä vuonna fyysisenä kokoontumisena koronavirusepidemian vuoksi. Seuraava tapahtuma järjestetään 2021, ja tämän vuoden rekisteröinnit siirtyvät seuraavaan tapahtumaan. Music Finland pyrkii osallistumaan messuosaston kanssa Classical:NEXT -tapahtumaan jälleen vuonna 2021. 

Osa tapahtuman seminaariohjelmasta toteutetaan virtuaalisesti. 15.5.–26.5.2020 välisenä aikana luvassa on videopuheluina toteutettavia mentorointeja ja eri teemoja käsitteleviä tapaamisia sekä verkkoon striimattavia haastatteluja ja konserttisisältöjä. Myös jokavuotinen Classical:NEXT Innovation Award -palkinto jaetaan keskiviikkona 20.5.

Classical:NEXT 2020 -virtuaaliohjelmaan voi tutustua ja ilmoittautua tapahtuman sivuilla.

***

Classical:NEXT on vuosittainen tapahtuma, joka kokoaa yhteen klassisen musiikin ja nykymusiikin ammattilaisia Euroopasta ja muualta maailmasta. Tapahtuma koostuu taidemusiikkiorganisaatioita esittelevistä messuista, showcase-esityksistä ja seminaariohjelmasta.

Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden verkostoitumiseen, uusien yhteistyökumppanuuksien luomiseen sekä alan ajankohtaisista teemoista keskustelemiseen. Vuoden 2019 Classical:NEXTiin osallistui 1300 delegaattia 740 eri organisaatiosta eri puolilta maailmaa.

Lisätietoa tapahtumasta löydät Classical:NEXTin sivuilta.