Classical:NEXT 2020: tapahtuma peruttu

Päivitys 23.3.2020: Tapahtuma perutaan koronavirusepidemian vuoksi. Seuraava tapahtuma järjestetään 2021 ja tämän vuoden rekisteröinnit siirtyvät seuraavaan tapahtumaan. 

***

Music Finland osallistuu De Doelenissa Rotterdamissa järjestettävään Classical:NEXT -tapahtumaan. 

Classical:NEXT on vuosittainen tapahtuma, joka kokoaa yhteen klassisen musiikin ja nykymusiikin ammattilaisia Euroopasta ja muualta maailmasta. Tapahtuma koostuu taidemusiikkiorganisaatioita esittelevistä messuista, showcase-esityksistä ja seminaariohjelmasta. 

Tapahtuma tarjoaa mahdollisuuden verkostoitumiseen, uusien yhteistyökumppanuuksien luomiseen sekä alan ajankohtaisista teemoista keskustelemiseen. Vuoden 2019 Classical:NEXTiin osallistui 1300 delegaattia 740 eri organisaatiosta eri puolilta maailmaa.

Music Finlandin messuosasto (nro 83–84)

Yhteisosastolle osallistuvat saavat näkyvyyttä toiminnalleen ja tuotteilleen, ja osastoa voi käyttää neuvottelu- ja tapaamispaikkana. Music Finlandin henkilökunta vastaa kaikista yhteisosastoon liittyvistä käytännön järjestelyistä ja huolehtii asiakaspalvelusta. Yhteisosastolle ilmoittautumisen lisäksi Classical:NEXT edellyttää osallistujilta oman rekisteröitymisen tapahtumaan.

Ilmoittautuminen Music Finlandin yhteisosastolle on päättynyt, mutta mikäli haluat vielä mukaan, tiedustelut Tuuli Elolle.

Music Finlandin messuosastolle osallistuminen maksaa 100 euroa (+alv 24%) osallistuvaa organisaatiota kohden, minkä lisäksi osallistujat maksavat itse omat matka- ja majoituskulunsa sekä tapahtuman edellyttämän rekisteröitymismaksun. Osallistujien tulee hoitaa matka- ja majoitusjärjestelynsä sekä rekisteröityminen tapahtumaan itse.

Lisätietoa tapahtumasta löydät Classical:NEXTin sivuilta